TAXIMETRISTUL SALVATOR

0
1732

Un taximetrist din Focşani este erou în oraş: a reuşit să prindă un escroc care tocmai dăduse lovitura prin metodă accidentul. L-a imobilizat chiar la poarta păgubiţilor şi a chemat imediat poliţia. Taximetristul s-a trezit implicat printr-o pură coincidenţă în toată povestea, dar a avut un spirit foarte bun şi de observaţie şi de reacţie.

Totul s-a întâmplat după ce un individ a încercat să păcălească doi bătrâni, soţ şi soţie. Le spusese că fiul lor făcuse accident şi că e în spital. Au stabilit să îi dea banii, numai că soţul s-a dus şi la spital să vadă dacă fiul este întra-devăr rănit. Acolo şi-a dat seama că a fost înşelat şi a pornit cu un taxi înapoi acasă unde soţia sa tocmai negocia cu escrocul.

Când au ajuns, femeia dăduse deja banii: 10.000 de lei. Taximetristul a auzit toată discuţia şi a reacţionat. Imediat taximetristul i-a luat telefonul din mână, l-a imobilizat şi l-a băgat în curte. Escrocul a fost încătuşat şi dus la audieri. Poliţiştii încearcă să descoperre dacă acesta a avut şi complici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 40