PRIMUL MECI

0
2190

Pugilistul de categorie grea Bogdan Dinu va urca în ring pentru prima dată în acest an, în cadrul galei „Seara spartanilor” de la Timișoara. Buzoianul îl va înfrunta pe georgianul Irakli Gvenatadze, un pugilist fără prea mare experiență la profesioniști. Partida va avea loc sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Timișoara.

Un georgian pe nume Irakli Gvenatadze este primul adversasr din 2017 al pugilistului de categorie grea Bogdan Dinu. Cei doi boxeri se vor lupta în cadrul galei „Seara spartanilor” de la Timișoara, eveniment care va avea loc sâmbătă seară. În vârstă de 26 de ani, Irakli Gvenatadze a disputat până acum doar 7 meciuri la profesionişti, câştigând 6. Bogdan Dinu, in vârstă de 31 de ani, a urcat ultima dată în ring pe 16 octombrie, anul trecut, la Circul Globus din Capitală, când l-a învins prin Knock Out tehnic pe un alt georgian, Davit Gorgiladze.

De-a lungul carierei la profesionişti, pugilistul buzoian a susţinut 16 partide, toate câştigate, dintre care 12 prin Knock Out. Main-eventul galei de la Timișoara va fi partida dintre Flavius Biea și maghiarul Laszlo Toth.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 56