“A fost un sentiment deplin să primești aplauze frenetice la finalul clasei!”

TIBERIU VINTILOIU, despre succesul conceptului propriu de Postural Alignment la Convenția Internațională de Fitness - interviu realizat de SILVIA BUNICĂ

0
2561

Tiberiu Vintiloiu este unul dintre antrenorii buzoieni de fitness cu o vastă experiență și care, mai nou, și-a dezvoltat propriul concept de clasă pentru reglarea posturii, pe care și l-a programat în cadrul celui mai important eveniment de fitness de talie internațională ce a avut loc la București weekend-ul trecut. Cum au decurs orele pas cu pas, dar și ce sentimente a trăit buzoianul de 35 de ani alături de partenera sa de viață, Alexandra, în explicarea exercițiilor cu ajutorul cărora ne îndreptăm postura, aflați chiar acum, din cadrul interviului acordat publicației noastre.

Silvia BUNICĂ: Cum a decurs clasa ta de Aliniere Posturală la primul eveniment de talie internațională?

Tiberiu VINTILOIU: Lucrurile au fost frumoase încă de la început. De când am înscris clasa noastră în cadrul Convenției Internaționale de Fitness ce s-a desfășurat săptămâna trecută în Capitală, Postural Alignment a fost prima clasă ocupată în totalitate dintre toate clasele ce au fost programate la eveniment. La aproximativ 1 lună de când s-a dat startul la vânzarea biletelor, s-a declarat sold out. Ceea ce nu a putut decât să ne bucure și să ne dea imbold să ne pregătim cu mari ambiții pentru zilele de prezentare a claselor.

Tiberiu PA2S.B.: Pentru că am amintit de prezentare, câți curioși au luat parte la exercițiile voastre de reglare posturală și care au fost reacțiile?

T.V.: Numărul de participanți nu a fost mare, am avut locuri limitate, 40 și mulți alții care au stat pe lângă clasă, să vadă ce se întâmplă. Au rămas foarte uimiți, au rămas surprinși de ce au văzut, de modalitatea de lucru, de ideile noi introduse la clasă și conceptele puse în prcatică vis-a-vis de antrenamente. Am explicat clasa amintind că va fi un program ce va fi lansat la nivel național, am încheiat cu o meditație legată de relaxare și aplauzele nu se mai terminau. A fost un sentiment deplin să primești aplauze frenetic la finalul clasei!

S.B.: Și dacă succesul a fost simțit până la ultima secundă, când pregăteşti pasul următor și în ce condiții de promovare?

V.T.: Cât de curând, pentru că ne-au întrebat la finalul convenției când se fac recrutări de personal, de antrenori, când îi putem primi la clase să le predăm ceea ce eu și Alexandra am conceput în cadrul proiectului Postural Alignment – Îndreptare Posturală, cum pot beneficia de program – a fost un wow complet! Sper că la anul, fiind prima clasă vândută, o sa avem o sală mai mare, măcar de 200 de participanți, ca să ne bucurăm că suntem pe val!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here