ALPINIST UTILITAR PRĂBUȘIT DE LA ÎNĂLȚIME; MUNCITORUL A MURIT PE LOC

0
3504

Patronul firmei din Brăila la care era angajat tânarul a declarat că acesta era pe bloc și îi dădea material colegului său care era prins în ham, la exteriorul unui balcon. La un moment dat, muncitorul care lucra la exterior și-a vazut colegul cum cade pur și simplu pe lângă el.

Bărbatul nu a putut face nimic pentru a-și salva colegul. Tânărul n-a mai avut nicio șansă și a murit pe loc. Proprietarul firmei spune că își dotase muncitorii cu tot echipamentul necesar și că le spunea tot timpul să își pună hamurile când lucrează la înălțime. Victima lucra în cadrul acestei firme de 5 ani.

La fata locului s-a deplasat o ambulanță, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru tânăr. În cauză, poliția a deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a modului în care tânărul și-a pierdut viața.

În ultimii ani, au fost înregistrate mai multe cazuri în care alpiniștii utilitari au fost implicați în accidente soldate cu rănirea gravă sau chiar decesul acestora. Inspectorii de muncă atrag atenția patronilor de firme din domeniu să asigure efectuarea temeinică a instructajului pentru angajați și să vegheze la respectarea cu strictețe de către muncitori a normelor de securitate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 81