CARMEN ICHIM, ÎNVESTITĂ OFICIAL CA PREFECT AL JUDEȚULUI BUZĂU

0
1500

Fostul comisar-șef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, a fost învestită oficial astăzi în funcția de prefect al Județului Buzău.

Evenimentul a fost marcat de prezența lui Teodor Gheorghe, director al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din Ministerul de Interne, a președintelui Consiliului Județean Buzău, dar și a numeroși primari de orașe și comune, a unor șefi de instituții deconcentrate și a reprezentanților mass-media locale și centrale.

Teodor Gheorghe a dat citire Hotărârii de guvern nr. 238 / 20 aprilie 2017, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Buzău de către doamna Ichim Carmen-Adriana, după care noul prefect de Buzău a depus jurământul de credință.

În discursul ținut cu ocazia ceremoniei de învestire, prefectul Carmen Ichim a afirmat că își propune să fie un garant al respectării legii și ordinii publice și că toate deciziile sale vor sluji intereselor cetățenilor. Ea a mai spus că experiența sa anterioară în domeniul administrației, dar și formarea în domeniul științelor juridice îi vor fi de folos în exercitarea noii sale funcții și i-a asigurat pe cei prezenți că în mandatul său vor prima spiritul de echipă, onestitatea, rigurozitatea și disciplina profesională.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Emanoil Neagu, a felicitat-o pe Carmen Ichim și și-a exprimat convingerea că, odată cu învestirea sa în funcția de prefect, lucrurile vor intra pe un făgaș al normalității în județul Buzău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ