DE PRIN SHOWBIZ ADUNATE

0
2732

Smiley spune că nu are cine să-i gătească

Nu știm cine l-a inspirat pe Smiley când a compus „O ard trist”, dar sigur nu despre el e vorba în melodie!

Singur de când s-a despărțit de Laura Cosoi, căreia nici o femeie nu a reușit până acum să-i ia locul, cântărețul se bucură din plin de viața de burlac și nu are, la 33 de ani, gânduri de însurătoare. Muzica, emisiunile de la PRO TV și prietenia cu glumețul Pavel Bartoș îi umplu timpul. Că n-are cine să-l aștepte acasă cu masa pusă nu-i bai. E client fidel al restaurantelor și al cantinelor.

„Eu sunt tot timpul îndrăgostit… de oameni, de muzică, de viață. Mama îmi știe situația de mulți ani. Eu nu prea stau acasă. Mai tot timpul sunt în studio, la filmări, am concerte. Dacă este nevoie să îmi fac ceva de mâncare acasă, mă descurc. Dar cel mai des mânânc în oraș. Lângă studio, de exemplu, avem o cantină, unde se mănâncă foarte bine”, a spus artistul. Nu are un fel preferat de mâncare. A încercat lucruri foarte diverse, îi place mâncarea bună în general, iar cea tradițională românească rămâne în topul preferințelor sale.

Răzvan Simion face sacrificii pentru iubită

Lidia-Razvan showAflat singur în platou, zilele trecute Dani Oţil s-a văzut nevoit să dea explicații. „Răzvan nu a fost dat afară. Este într-un city-break, are ceva probleme cu avioanele şi a trebuit să plece mai devreme. Răzvan este unde se duc toţi îndrăgostiţii, draga mea, la dracu! Să se ducă…”, a spus Dani Oţil râzând.

Răzvan Simion a renunțat la emisiune pentru Lidia Buble, astfel că vineri matinalul de la Antena 1 a fost prezentat doar de Dani Oțil. La scurt timp, Lidia Buble a postat o imagine din avion pe contul său de socializare și a dat de înțeles că cei doi îndrăgostiți au fugit în Italia pentru un weekend romantic.

După o lungă perioadă în care și-au ținut secretă iubirea, Lidia și Răzvan Simion și-au asumat relația din toamna anului 2015, când au bifat și primele ieșiri la evenimente mondene, în calitate de cuplu. „Pentru mine este o surpriză în fiecare dimineață faptul că mă trezesc lângă el. Îmi face des surprize. Îmi gătește”, a declarat Lidia Buble.

Monica și Mr. Pink se „dopează” cu vitamine!

Monica-PinkMonica și Mr. Pink cheltuie lunar o sumă frumușică la farmacie. Motivul? Ambii sunt dependenți de vitamine! Monica Gabor trăiește, de ceva timp, visul american la cote înalte. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu duce lipsă de nimic peste Ocean! Conduce limuzine de lux, stă într-o vilă de fițe din Malibu și-și permite orice.

De când s-a mutat în America, Moni și-a schimbat radical stilul de viață și acordă o mare importanță sănătății sale. De pildă, ea a renunțat să se mai bronzeze, pentru a încetini procesul de îmbătrânire al pielii și, tot din același motiv, foarte rar se mai machiază.

Pe lângă faptul că mănâncă foarte multe fructe și legume sau consumă sucuri naturale, Moni face și drumuri dese la farmacie. De acolo, ea se întoarce cu ceva pungi cu vitamine, atât pentru ea, cât și pentru iubitul său, dar și pentru familia ei din România. Prietenele vedetei știu deja că Mr. Pink consumă aproape două cutii de vitamina C, pe săptămână, iar Moni înghite, la rându-i, pastile cu fier, vitamina D și multe altele. Totodată, românca îi trimite cutii întregi și tatălui său care locuiește și acum la Bacău, precum și Ramonei Gabor și Alinei, sora sa cea mare. Moni are grijă totodată să-și „vitaminizeze” și prietenele, cărora le furnizează, de asemenea, complexul pe care și ea îl folosește.

Ana Maria Prodan, schimbare radicală de look!

Ana Maria ProdanNimeni nu a recunoscut-o pe Ana Maria Prodan la un eveniment monden! Campioanele olimpice Monica Roşu şi Loredana Dinu, alături de Ana Maria Prodan, soția antrenorului stelist Laurențiu Reghecampf, Alina Laufer, actrița Crina Lință, Sorana Darclee, Iuliana Marciuc, Mari Stoican, Mia Prigoană, Julia Jianu, stilistul vedetelor, Dani Voicu, pictoriţa Olga Vintaniuc, PR-ul Clara Ilie sau Letiţia, fosta concurentă la emisiunea „Bravo, ai stil” au fost prezente săptămâna trecută  la deschiderea celui mai nou salon de frumuseţe din Pipera.

Singura femeie impresar de fotbal din estul Europei şi-a făcut apariţia la eveniment într-o ţinută casual, neagră în totalitate, la care a asortat o pereche modernă de espadrile gri. Aspectul coafurii Anei Maria, total schimbat, după ce de curând a decis să renunţe la părul creponat, a atras însă toate privirile.

În primă fază, vedetele şi ceilalţi invitaţi prezenţi la petrecere nu au recunoscut-o pe soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf, mai ales că purta la ochi o pereche mare de ochelari. Abia când a fost asaltată de televiziuni, cei prezenţi şi-au dat seama că diva suplă şi blondă este chiar Ana Maria Prodan, ea arătând în 2017 mai tânără şi mai pozitivă ca niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 39