Generalul de brigadă ADRIAN SOCI, condus pe ultimul drum cu onoruri militare

0
2854

În memoria fostului locțiitor al comandantului Diviziei 2 Infanterie ”Getica”, decedat la sfârșitul săptămânii trecute, prestigioasa instituție militară a transmis următorul mesaj de înaltă cinstire:

”Trecut în lumea celor drepţi fulgerător şi mult prea devreme, locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie ”Getica”, generalul de brigadă Adrian Soci a fost condus miercuri, 19 aprilie, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, dar şi de camarazii săi care au ţinut să îşi ia rămas bun aşa cum se cuvine, de la un om de înaltă ţinută. Înmormântarea a avut loc la Drobeta Turnu Severin.

Generalul de brigadă dr. Adrian Soci, camaradul, va rămâne veşnic în amintirea noastră, a militarilor, iar momentele grele ale despărţirii nu vor fi niciodată uitate.

General de brigada dr Adrian Soci

Acum, la pierderea unui camarad cu o sensibilitate aparte, cu o căldură umană impunătoare, cu o calitate morală şi profesională deosebită, care a păstrat vie tradiţia militară, devotat uniformei militare şi având un respect total pentru credinţa şi valorile neamului românesc, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie ”Getica” îşi exprimă profundul regret la trecerea în lumea celor drepţi a generalului de brigadă dr. Adrian Soci.

Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie ”Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată, greu încercată de dureroasa pierdere.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”           

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =