DE PRIN SHOWBIZ ADUNATE

0
2207

Soțul Deliei vrea celebritațe internațională pentru artistă!

Lansarea artistei peste hotare, anunțată încă de vara trecută, se lasă așteptată. Delia o dă cotită, şi asta pentru că vedeta consideră prea mare prețul celebrității internaționale. Soțul său e de altă părere, iar de aici se nasc discuții. Pe plan intern, Delia a reușit cam tot ce și-a propus: concerte de anvergură, melodii devenite peste noapte hituri, onorarii-record. Acum, firesc ar fi să facă un pas mare și să-și ducă muzica peste hotare. Însă, în vreme ce în România e zmeu, pe-afară Delia se dovedește mielușel.

Chiar dacă are toate datele pentru a-i facă concurență Innei, colega sa de echipă managerială, blonda nu prea are tragere de inimă să-și încerce norocul în străinătate. Lansarea internațională se lasă așteptată, cu toate că a fost anunțată încă de anul trecut, iar între timp, artista și soțul ei au și avut câteva întâlniri cu producători muzicali străini. Motivul: Delia crede că prețul plătit e prea mare. „O să încerc și asta, să nu zic că nu am încercat. Dar mi se pare obositoare celebritatea asta internațională. Este obositor să te bucuri de ea chiar și în țară. Totuși, o să fac o piesă și-n engleză, în curând”, s-a confesat ea amicilor.

Crede în potențialul artistei! La un moment dat, echipa managerială a artistei luase în calcul să scoată o variantă internațională, în engleză, a hit-ului „Da, mamă”, precum și a altor hituri, tocmai pentru a pava drumul Deliei către faima internațională. Faptul că amână să-și exporte muzica îl deranjează cel mai tare pe Răzvan, soțul și impresarul ei, care crede că Delia are potențial de star mondial și tocmai de aceea trage tare s-o scoată „la produs” afară.

Premieră pentru Andreea Esca, la teatru

Andreea EscaVedeta de televiziune Andreea Esca, care se află în topul salariilor prezentatorilor de la noi, a petrecut ultima seară de weekend la teatru. Ea a stabilit și o premieră, reușind să vadă două spectacole de teatru în aceeași zi. Andreea Esca, care și-a dezvăluit secretele de frumusețe, a ținut să le povestească și prietenilor ei virtuali despre experiența inedită din viața ei. „Trebuie să iau o piatră în gură 🙂 Este pentru prima dată când văd două piese de teatru, una după alta. De ieri aveam așa o poftă să merg la teatru și nu știam la ce spectacol. Astăzi am găsit o piesa cu Claudiu Bleonț (de Woody Allen) la Metropolis care începea la ora 17. Îmi place Claudiu foarte mult și îmi place Metropolis, așa că acolo am fost. Când s-a terminat am mai stat de povești cu Claudiu în hol și la un moment dat o doamnă a venit și ne-a spus să vorbim mai încet că sus începe un spectacol… „Ce spectacol?”, am întrebat… „10 pentru New York, Lia Bugnar”, îmi răspunde doamna. „Vreti să-l vedeți? Mai sunt vreo 2-3 locuri…” a continuat. „Normal că vreau!” . Am iesit acum, după 4 ore de teatru, și mă îndrept fericită spre casă, pe jos, prin acest superb cartier care îmi trezește muuuulte amintiri frumoase. Parcă sunt în liceu? Mulțumesc, viață!”, a punctat Andreea Esca.

Anna Lesko se plânge de… intimitate

Anna selfieAnna Lesko este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena muzicală din România. Este și mămică cu normă întreagă, ocupându-se îndeaproape de băiețelul ei, Adam, care este o scumpete de puști. Cântăreața a vrut să-și facă un selfie, dar din spatele ei a apărut căpșorul băiețelului ei, Adam. „Regula 23442114 a mămicilor: atunci când ai nevoie de intimitate… nu o s-o ai”, a scris amuzată Anna Lesko pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Anna Lesko nu mai are parte de intimitate. „Atunci când ai nevoie…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =