DE PRIN SHOWBIZ ADUNATE…

Colaj realizat de SILVIA BUNICĂ

0
3010

Dana Săvuică arată bestial la 47 de ani

Unii savurează deja temperaturile văratice, în detrimentul primăverii capricioase. Dana Săvuică este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din țara noastră și, de-a lungul timpului, blonda a făcut furori cu frumusețea sa, dar și cu lipsa de inhibiții. Divorțată de Răzvan Stanciu după 25 de ani de mariaj, Dana Săvuică se bucură acum din plin de viață. Și în costum de baie se ține bine de tot.  În prezent, Dana Săvuică se află în Argentina, unde se bucură de destinația exotică și de vremea însorită. Blonda nu putea rata șansa de a se bronza natural. A mers la piscină, unde s-a pozat în costum de baie. Deși la începutul acestui an a împlinit 47 de ani, Dana Săvuică nu-și arată nici pe departe vârsta. Se ține foarte bine și arată incredibil în costum de baie, chiar dacă nu mai are trupul perfect de pe vremea când defila pe podiumurile de modă. „Profit de soare cât pot, mă bronzez în costumul meu cumpărat din Buenos Aires, un brand argentinian cu un design sexy”, le-a spus vedeta fanilor săi de pe internet.

Flavia Mihășan – slabă de i se văd oasele

Flavia MihăşanFlavia Mihășan a slăbit în ultimul hal, iar dovada stă într-una din imaginile postate de asistenta tv, pe contul de socializare. Deși nu a fost niciodată o persoană plinuță, de data asta, fotografia i-a speriat pe fani. Asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Iubește sportul și este întotdeauna într-o formă de invidiat, dar ultima apariție i-a pus pe gânduri pe fani. „Vai, îți ies oasele. E prea mult”, „Prea slabă”,”Ești slabă, sau cel puțin așa pari în poza asta, în jurul gâtului îți ies oasele în evidență. Sper că doar poziția e de vină”, au comentat prietenii virtuali. În timp ce multe prezentatoare TV se întrec în contracte de imagine, care mai de care mai bănoase, Flavia de la „Neatza” le ajunge din urmă. Colega lui Răzvan și Dani este cea mai bine plătită asistentă TV de la noi.

Brigitte s-a rupt… de Ilie!

Brigitte NăstaseȘi cu Ilie, și fără Ilie. Brigitte a decis ca, atunci când Ilie nu o ia la vreo sindrofie sau în vreo vacanță, să nu stea închisă în casă, ci să iasă la distracție. Această schimbare a survenit încă de la începutul acestui an, când sora ei, Cristina, stabilită în Italia, a venit pentru câteva zile în România și au ieșit aproape în fiecare seară împreună. După ce a simțit gustul petrecerilor de noapte din Capitală, Brigitte a decis să facă din asta un mod de viață. Chiar dacă stă în club doar câteva ore, pentru brunetă este suficient, mai ales că este înconjurată de prietenele ei. Brigi este hotărâtă să continue astfel, chiar și în condițiile în care Ilie Năstase nu se arată dispus să o însoțească. Brigitte a declarat că, odată cu trecerea pragului de 40 de ani, este hotărâtă să-și schimbe complet percepția asupra vieții și să nu se mai lase doborâtă nici de problemele de sănătate, nici de cele în căsnicie. Mai mult, ea le-a declarat prietenelor că, de când este mai relaxată și concentrată mai mult pe propria-i persoană, lucrurile au început să se așeze mai bine în viața ei.

Daniela Crudu recunoaște că slăbiciunea ei sunt… pastilele de slăbit!

Daniela CruduDaniela Crudu slăbește și nu se mai oprește. Bruneta șochează, cu fiecare apariție, privitorii și vecinătatea ei cu anorexia este tot mai comentată. Cei care o cunosc știu că se înfometează și lasă să treacă zile întregi în care se hrănește doar cu jumătate din zeama de la o ciorbă, dar puțini sunt cei care au aflat deja că a devenit dependentă și de pastile. Își dorește atât de mult să fie slabă încât a ajuns să-și pericliteze la modul cel mai serios sănătatea. Daniela Crudu pierde kilograme în continuare, deși trupul ei a ajuns să semene cu al unei femei care suferă de anorexie. Culmea, înfometarea nu i-a ajuns, ci, potrivit apropiaților ei, acum recurge și la pastile de slăbit, pe care le consumă constant, fără pauze. Surse din cercul brunetei ne-au dezvăluit că, în obsesia ei pentru slăbit, Cruduța a intrat pe fir cu distribuitori de medicamente destinate sportivilor care trebuie să piardă greutate și a început să consume pilule a căror substanță activă îi inhibă orice senzație de foame. Asta în condițiile în care oricum, de mai bine de un an, abia se mai atinge de mâncare. Mănâncă jumătate de ciorbă în 3 zile. Aflată într-o mini-vacanță în străinătate, vara trecută, Daniela și-a șocat cunoscuții cu modul ei de a se alimenta. Practic, în trei zile de ședere acolo, bruneta nu a mâncat decât câteva linguri de ciorbă, în rest, a consumat băuturi alcoolice la petrecerile pe la care s-a perindat. În aceste condiții, în care picioarele au ajuns să măsoare în grosime cu mâinile ei în perioada în care era mai plinuță, iar organismul este privat de nutrienții necesari unei bune funcționări, este greu de crezut că va mai trece mult timp până când vor apărea și problemele de sănătate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 84