DE SĂRBĂTOAREA BUNEI VESTIRI, ÎN TOATE ORAȘELE ROMÂNIEI ȘI MOLDOVEI ARE LOC ”MARȘUL PENTRU VIAȚĂ”

0
1625

Tema ediției din acest an a ”Marșului pentru viață”, programat pentru sâmbătă, 25 martie, este ”Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.” și își propune să aducă în atenția opiniei publice sprijinirea mamelor aflate în situație de vulnerabilitate pe durata sarcinii și, în special, descurajarea practicii avortului, la care recurg anual mii de femei.

La Buzău, marșul va începe la ora 16.00 și se va desfășura pe traseul Parcul Crâng – Bd. Nicolae Bălcescu – Catedrala Copiilor ”Sfântul Sava” – Catedrala Arhiepiscopală ”Înălţarea Domnului”.

Ploieștenii sunt așteptați de la ora 13.00 în zona magazinului Big Sud, de unde vor pleca în procesiune pe traseul Bd. Independenței – Centru – Biserica Sf. Vasile.

Credincioșii din Galați se vor întâlni la ora 15.00 în Parcul de copii ”Cloşca”, marșul urmând să se desfășoare între Țiglina I (rondou ”Ultimul leu”) – str. Brăilei, până în cartierul Mazepa I – str. Prelungirea Traian (spre Faleza Dunării) – strada Roşiori – biserica ”Precista”.

La Constanța, cei care se opun avortului sunt invitați să se adune duminică, 26 martie, la ora 12.00, la Arhiepiscopia Tomisului, de unde urmează să se plece o oră mai târziu în marș către Spitalul Județean de Urgență Constanța și retur.

Detalii privind organizarea ediției din acest an a ”Marșului pentru viață” pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului http://www.marsulpentruviata.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 44