BUZĂU: BĂRBAT MORT ÎN CONDIȚII SUSPECTE; SOȚIA LUI SPUNE CĂ ACESTA A CĂZUT ÎN CASĂ ȘI S-A LOVIT LA CAP

0
3964

Bărbatul de 62 de ani, domiciliat în cartierul Broșteni din municipiul Buzau, a murit aseară în locuința sa, în condiții suspecte.

Soția sa a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul se simte rău. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Buzău s-a deplasat la fața locului, dar l-a descoperit pe bărbat deja mort.

Martorii susțin că, în mod bizar, la apariția echipajului de la ambulanță, soția bărbatului a invocat faptul că ar avea o urgență și a plecat grăbită… să ia un colet adus de o firmă de curierat. Între timp, dată fiind situația găsită la fața locului, ambulanțierii au anunțat incidentul la dispecerat, un echipaj de poliție venind imediat la adresa indicată.

La întoarcerea femeii, oamenii legii au încercat să facă lumină în acest caz, întrebând-o pe soția decedatului despre circumstanțele morții acestuia. Femeia le-a declarat anchetatorilor că bărbatul ar fi alunecat în holul apartamentului și s-a lovit la cap, afirmând că acesta era un consumator înrăit de alcool. În cauză, Poliția a deschis dosar penal. Trupul bărbatului a fost ridicat de către cei de la Medicină Legală, iar autopsia va arăta cauza exactă a morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 32 = 37