LITORAL 2017: PREGĂTIRI ÎN TOI, PENTRU PRIMIREA TURIȘTILOR DE PAȘTI ȘI 1 MAI

0
1429

Principalele atracții ale litoralului românesc în perioada minivacanțelor de Paști și 1 Mai rămân, și în acest an, Vama Veche și Mamaia. Patronii de hoteluri și pensiuni sunt în febra pregătirilor în ce privește renovarea și modernizarea unităților de cazare și a celor de alimentație publică, mai ales că anul acesta sezonul va începe mai devreme, odată cu Sărbătoarea Învierii Domnului.

La Vama Veche, proprietarii de pensiuni și restaurante spun că – pentru 1 Mai – turiștii au rezervat toate locurile disponibile, iar majoritatea petrecerilor și concertelor vor avea loc, în buna tradiție a îndrăgitei stațiuni, pe plajă.

Al doilea pol al distracției va fi stațiunea Mamaia unde hotelurile ofera servicii de SPA incluse în pretul cazării, jacuzzi, petreceri și seri tematice la restaurantele proprii. Tariful pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele din Mamaia variază între 150 și 220 de lei, existând desigur și variantele exclusiviste, respectiv pachetele all inclusive la unitățile de 5 stele.

Și meteorologii au vești bune pentru cei care doresc să-și petreacă zilele libere ale minivacanței de 1 Mai la mare – temperaturile prognozate pentru acea perioadă vor înregistra valor de peste 18-19 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 64