UPDATE: TRAGEDIE PE DN 1, LA BĂRCĂNEȘTI – 2 MORȚI ȘI 8 RĂNIȚI; CAUZELE ACCIDENTULUI

0
280

Un accident rutier extrem de grav a avut loc astăzi pe DN 1, în localitatea Bărcăneşti, judeţul Prahova, în eveniment fiind implicate 3 autovehicule: un autocamion, un microbuz şi un autoturism Dacia Logan, microbuzul efectuând o cursă ocazională de pasageri.

La faţa locului, au fost trimise 8 autospeciale de intervenţie, pentru salvarea victimelor şi descarcerarea persoanelor prinse între resturile maşinilor, dar şi un elicopter SMURD care urma să preia un rănit grav, pentru a-l transporta la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Accident DN1Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că salvatorii au găsit la faţa locului 2 persoane decedate. Traficul rutier a fost temporar blocat în zonă pe durata intervenţiei celor de la ISU şi SAJ Prahova. Poliţia efectuează cercetări la locul tragediei şi urmează să stabilească dinamica producerii accidentului, precum şi vinovăţia şoferilor implicaţi.

Potrivit primelor informații, se pare că autoturismul Logan și camionul, care circulau în aceeași direcție, s-ar fi lovit și au pătruns pe contrasens, unde camionul a intrat în coliziune frontală cu microbuzul. În urma impactului devastator, șoferii celor două autovehicule de transport au murit și alți 8 pasageri din microbuz au fost răniți, unii dintre ei grav, iar o femeie de 26 de ani a fost transportată în comă la București cu elicopterul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here