„Buchetele speciale conţin neapărat, anul acesta, flori criogenate!”

Designerul floral Andreea Frăţilă, despre cum vă poate “dona” fericire şi zâmbete, la pachet cu aranjamentele florale - interviu realizat de SILVIA BUNICĂ

0
2477

Cine nu are designer floral, să apleze acum la un specialist! Este sfatul nostru, după ce am stat de vorba cu una dintre cele mai creative florărese din Buzău, ce pune suflet şi pasiune – şi când vorbeşte despre, flori şi când aranjează sau combină florile. Ce surprize sunt în trend, de ce şi-a creat şi serviciile de livrare la domiciliu şi de ce se cer, mai nou, florile criogenate, aflaţi acum direct de la Andreea Frăţilă, designer floral cu experienţă.

 

Silvia BUNICĂ: Care sunt trendurile în această primăvară, cum a început sezonul pentru tine, ca designer floral?

Andreea Frăţilă: Pentru aceste luni, Florăria Andreea propune buchete şi aranjamente florale spectaculoase, pline de delicateţe, atât din punct de vedere stilistic, cât şi cromatic.

S.B.: Ce mai preferă doamnele, sunt diferite cererile faţă de ale domnilor?

A.F.: În acest an, cele mai populare flori ce vor fura privirile în buchetele şi aranjamentele florale vor fi trandafirii, lalelele, freziile şi hortensiile. Tendinţele rămân concentrate pe nuanţe pastelate, precum galben pai, lila, rose pudră. Lângă aceste nuanţe, se alătură şi culorile „greenhery” şi „rose quartz”, ce emană prospeţime, energie, vitalitate.

Florăria Andreea2S.B.: Avem şi vedeta acestui an, trandafirul criogenat, unde este solicitat, dar mai ales unde îl recomanzi?

A.F.: În florăria noastră, mai puteţi găsi desigur şi trandafirii criogenaţi – sunt trandafirii naturali care au trecut printr-un proces special de conservare. Nu trebuie udaţi şi trebuie doar ţinuţi departe de praf şi lumina directă pentru a rezista o viaţă întreagă. Atenţie domnilor – poate fi unul dintre cele mai senzaţionale cadouri, de durată! Îi recomandăm şi în buchetele de mireasă şi naşă, alături de bujori, anemone şi garoafe criogenate, pentru o amintire de excepţie. Aşadar, buchetele speciale de anul acesta conţin neapărat flori criogenate.

S.B.: Şi dacă am vorbit de noutăţi, să amintim şi de livrările la domiciliu, cât de necesar era acest serviciu în cadrul florăriei tale?

A.F.: Pentru o surpriză de proporţii, vă aşteptăm să apelaţi la serviciile noastre de livrare la domiciliu. Ne plac provocările şi de aceea am lăsat un „spaţiu” în care să ne spuneţi ce vă doriţi şi cum este persoana care va primi florile sau ce preferinţe are, pentru a vă pregăti un aranjament special, unic, creat special pentru destinatar.

Florăria Andreea3S.B.: Şi un mesaj pentru cei ce nu ştiu unde să te găsească sau cu cine să se sfătuiască atunci când vor să facă surprize florale sau să aibă parte de un eveniment frumos, înconjuraţi de flori aranjate cu pasiune?

A.F.: Vă aşteptăm în magazinul nostru din piaţa de textile din Crâng sau la telefon 0774 007 467 sau pe Facebook – Florăria Andreea sau contul Andreea şi Dorel Frăţilă. Avem mereu idei noi, cataloage de prezentare şi sfaturi profesioniste. La pachet, avem şi servicii foto, video, porumbei, limuzină, arcade de baloane, gheaţă carbonică, totul pentru a vă asigura de un eveniment de vis, complet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 83