PROPUS LA PREŞEDINŢIA ADMINISTRAŢIEI FONDULUI PENTRU MEDIU, IONUŢ APOSTU PREFERĂ SĂ RĂMÂNĂ VICEPRIMAR LA BUZĂU

0
1316

După ce, în urmă cu câteva zile, unul dintre viceprimarii municipiului Buzău a primit propunerea de a ocupa funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu, Ionuţ Apostu – fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău – a anunţat astăzi pe Facebook că intenţionează să-şi păstreze postul pe care l-a câştigat în cadrul Consiliului Local al Municipiului Buzău.

Redăm, în continuare, mesajul postat în această după-amiază de viceprimarul social-democrat de Buzău, Ionuţ Apostu:

„Îndrăznesc să cred în Buzău!
Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat.
Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat.
În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău.
Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie.”

Ionuț Apostu – viceprimarul municipiului Buzău și al buzoienilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 70