BUZĂU: BĂTRÂNĂ DE 83 DE ANI SALVATĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ DE FLĂCĂRILE CARE I-AU DISTRUS PARȚIAL CASA

0
2097

Pompierii de la Detașamentul din Râmnicu Sărat au intervenit astăzi, după orele prânzului, în satul Sălcioara, comuna Ghergheasa, pentru a stinge incendiul declanșat în locuința unei sătence în vârstă de 83 de ani. În timp ce unii vecini au sărit cu mic cu mare să încerce stingerea incendiului, alții au sunat la 112 cerând ajutorul pompierilor militari.

La sosirea echipelor de intervenție, flăcările cuprinseseră deja aproape jumătate din casa femeii care locuia împreună cu unul dintre fiii săi, în vârstă de peste 50 de ani. Pompierii au descoperit-o pe bătrâna de 83 de ani refugiată într-o cameră neafectată de flăcări și au scos-o imediat din casă, ea fiind ulterior transportată la Spitalul Municipal Rm. Sărat, cu o ușoară intoxicație cu fum, dar fără a prezenta arsuri pe corp.

Sătenii din Sălcioara înclină să creadă că femeia și-ar fi dat singură foc la casă. De mai mulți ani, ea căzuse într-o stare de depresie, comunica rareori cu vecinii sau alte rude și chiar ar fi încercat în câteva rânduri să-și ia zilele. La momentul izbucnirii incendiului, ea se afla singură în locuință, fiul său fiind plecat la cumpărături, ceea ce întărește și mai mult bănuielile locuitorilor din vecinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 89 = 95