MAŞINĂ ÎNGHIŢITĂ DE O GROAPĂ APĂRUTĂ DIN SENIN PE O STRADĂ DIN RÂMNICU SĂRAT

0
1507

Un autoturism care fusese parcat aseară într-o zonă amenajată de pe marginea Drumului European 85, care tranzitează municipiul Râmnicu Sărat, a fost complet înghiţit de un crater format brusc sub roţile sale. Incidentul produs la primele ore ale dimineţii i-a alertat pe locatarii din zonă, care au auzit un zgomot foarte puternic, în momentul când pământul a început să se surpe.

Poliţia şi specialiştii în domeniul situaţiilor de urgenţă au examinat groapa căscată în carosabil, descoperind că în partea inferioară a acesteia sunt straturi de cărămidă şi guri ale unor pivniţe, rămăşiţe ale construcţiilor demolate pe vremuri, când în zonă au început să apară primele blocuri din oraş, iar şoseaua care străbate oraşul a fost lăţită şi modernizată.

La câteva ore după incident, maşina avariată a fost scoasă din groapă cu ajutorul unei macarale. Proprietarul autoturismului spune că va solicita despăgubiri din partea firmei care a amenajat spaţiul de parcare unde s-a petrecut ineditul eveniment. Primăria a demarat o expertiză pentru a stabili motivele surpării carosabilului şi dacă există posibilitatea apariţiei şi a altor riscuri de acest gen în zonă. Până atunci, autorităţile au decis să devieze parţial traficul de pe DN2 E85, pe allte străzi din municipiul Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =