DNA: MINISTRUL DE INTERNE, CARMEN DAN, LA AUDIERI PRIVIND MODALITATEA DE ADOPTARE A ORDONANȚEI 13

0
1580

Ministrul de Interne a venit în această dimineață la Direcția Națională Anticorupție, pentru a da declarații în fața procurorilor în calitate de martor, în dosarul privind OUG 13/2017 de modificare a Codurilor penale. După aproape o oră și jumătate, Carmen Dan a ieșit din sediul DNA, mulțumindu-se să le spună jurnaliștilor că a fost acolo ca martor și vor afla mai multe detalii din partea Biroului de presă al Direcției.

Audierea ministrului de Interne vine după ce, săptămâna trecută, la DNA s-au mai prezentat secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, și ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, ei fiind audiați de procurori în dosarul privind Ordonanța 13. Anterior, au mai fost audiați în același dosar procurorii Oana Schmidt-Hăineală și Constantin Sima, foști secretari de stat în Ministerul Justiției.

Referitor la audierile înalților demnitari în dosarul privind Ordonanța 13, premierul Sorin Grindeanu a afirmat că este „un pic ciudat” faptul că o parte dintre miniștri au fost chemați la DNA în dosarul privind elaborarea actului legislativ amintit, întrucât demersul Guvernului a fost legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 95