DE PRIN SHOWBIZ ADUNATE…

Material realizat de SILVIA BUNICĂ

0
1738

Pentru a fi alături de ANDRA, fratele şi cumnata şi-au amânat turneul în SUA.

Pentru că se pregăteşte de una din cele mai mari provocări din carieră, primul ei spectacol la Sala Palatului, artista şi-a dorit în mod special să aibă toate rudele aproape. Săndel şi soţia lui, Aurora, aveau planificat de la finalul anului trecut să plece în America pentru o lună, de pe 15 februarie, pentru a susţine o serie de concerte în mai multe oraşe de peste Ocean. Când Andra i-a anunţat în toamnă că a ales data primului său spectacol, ei nu ştiau cum să îi dea vestea că deja îşi luaseră angajamente şi nu vor putea fi alături de ea. Aşa cum se aşteptau, ea nu a vrut să accepte că ei vor lipsi de la acest eveniment atât de important şi nici ei nu se simţeau bine ştiind că vor fi departe, ne-au declarat Săndel şi Aurora. „Am decis să le spunem sincer organizatorilor de ce ne-am dori să amânăm venirea noastră. Din fericire, eram în perioada în care încă mai puteam modifica datele din contract şi nici bilete nu se vânduseră încă şi am reuşit să amânăm plecarea pentru toamnă. Chiar de Crăciun, am putut să o anunţăm pe Andra că nu mai plecăm în februarie, a fost un cadou surpriză, i-au dat lacrimile când a auzit”, ne-a spus Săndel Mihai, fratele artistei. Pe 24, 25 şi 26 februarie, Andra va susţine spectacolul „Iubirea schimbă tot” şi îi va avea alături de ea şi pe părinţi, pe fraţi, cât şi pe soţ şi pe cei doi copii, Eva şi David.

NICO lansează o nouă piesă

NICOAflată la prima să colaborare cu Rassada Music, superba interpretă Nico lansează „Indestructibili”. Compusă de Sârbu Ana și produsă de Radu Sârbu piesa este o baladă ceva mai ritmată, plină de optimism, ce transmite un mesaj cu puternic impact emoțional. Materialul video pentru piesa „Indestructibili”, regizat de Marian Croitoru, a fost filmat pe străzile din Chișinău și este povestea a doi tineri îndrăgostiti a căror relație trece printr-un impas. Cei doi protagoniști ai poveștii, interpretați de actorul Mihai Bordian și Sanda Popa, au fost nevoiți să se certe în plină stradă și au atras privirile multor curioși. De look-ul spectaculos al artistei, s-au ocupat Alexandra Flămânzeanu și Dorina Bulgaru, cu susținerea celor de la Cristallini și Premier Palace. „Colaborarea mea cu Rassada Music a început frumos, cu o piesă specială ce are un sound actual și un mesaj emoționant. Sunt convinsă că se va bucura de succes și că foarte mulți îndrăgostiti se vor regăsi în mesajul ei. E foarte important să fim optimiști, să credem în şansa noastră. Uneori, lucrurile nu se întâmplă așa cum ne dorim, dar vă îndemn să credeți în iubire și în destin”, a declarat artista.

DANA ROGOZ se simte foarte atașată de… frații ei

DANA şi fraţii

Pe Dana Rogoz, publicul o știe încă de pe vremea când era mică și juca rolul îndrăgitei Abramburica într-o emisiune de televiziune pentru copii. Vedeta este foarte atașată de cei doi frați ai săi, Andrei și Radu, care recent și-au aniversat zilele de naștere. Despre ei a vorbit vedeta într-o postare pe contul său de pe un site de socializare. „Pe 26 ianuarie, a fost ziua lui Andrei (stânga), iar azi e ziua lui Radu (dreapta). Ei sunt frații mei și ii iubesc. Nu le-o spun niciodată în față, ar fi prea emoționant. Chiar și pentru aceasta postare s-ar putea să fiu mustrată, că deh, sunt sora mai mică și, uite, încă îi mai pârăsc. Sunt extrem de norocoasă că îi am și că pot împărți cu ei cele mai fericite, dar și cele mai grele momente ale vieții. Exact cum împărțeam ciocolata, sucul de fructe de la bunica sau timpul de jucat Tetris, când eram mici. Absolut totul împărțim la 3, pe viață”, a explicat Dana Rogoz.

ANDREEA MANTEA s-a făcut creață!

ANDREEA MANTEAAndreea Mantea s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton grație pictorialelor incendiare pe care le-a realizat și în care și-a expus trupul în toată splendoarea. În plan personal, bruneta este mamă singură. Are un băiețel, David, care a venit pe lume în iunie 2015. Micuțul este rezultat al relație tumultuoase de iubire pe care vedeta a avut-o cu luptătorul MMA Cristi Mitrea. După naștere, vedeta a mărturisit că a intrat în depresie. Înainte de relația cu acesta, Andreea Mantea a trăit o poveste de dragoste cu artistul Ștefan Stan, care a și cerut-o în căsătorie, însă nu au mai ajuns la altar. După ce au văzut schimbarea de look, fanii i-au spus foarte clar ce părere au despre cum arată.

„Ești foarte frumoasă așa, să nu îți mai pui gene false. Așa, arăți de parcă ai 20 de ani”, „Nu știu cine și-a bătut joc de tine, cine te-a mințit cu nerușinare, dar așa arăți mai falsă decât Bianca Drăgușanu… Păcat, natural e mai frumos”, „Ești foarte frumoasă”, i-au transmis internauțíi Andreei Mantea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + = 14