SUSPECTUL REȚINUT ÎN CAZUL CRIMEI DE LA PLOIEȘTI ȘI-A RECUNOSCUT FAPTA

0
1072

Principalul suspect în cazul crimei de acum 2 zile de la Ploiești, care s-a predat ieri la o secție de poliție din Capitală, și-a recunoscut fapta în cursul audierilor, iar procurorii au dispus reținerea sa, urmând ca individul să fie prezentat astăzi Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că luni dimineață, o femeie de 36 de ani din municipiul Ploiești a fost înjunghiată mortal de către concubinul său, iar fiul acesteia, în vârstă de 11 ani, a primit și el o lovitură de cuțit în umăr, autorul acestor fapte fiind un bucureștean cu antecedente penale condamnat în trecut pentru trafic de persoane și de droguri, furt și violare de domiciliu.

Conform unor surse judiciare citate de Agerpres, femeia de 36 de ani a organizat o petrecere la care au mai venit alte două tinere, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, și pe fondul consumului de alcool, concubinul femeii a vrut să întrețină relații sexuale cu toate trei și, întrucât a fost refuzat, între cei patru a pornit o dispută. Minora de 16 ani a reușit să fugă, dar se pare că adolescenta de 19 ani ar fi asistat parțial la momentul comiterii crimei.

Pe lângă un traumatism cranio-cerebral suferit probabil în timpul altercației, pe trupul femeii de 36 de ani, au fost descoperite peste 30 de plăgi înjunghiate, multe dintre acestea afectând organele vitale ale victimei. Băiețelul de 11 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, unde a rămas internat, viața sa fiind în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =