ORA 20.30: ZECI DE MII DE ROMÂNI ÎN STRADĂ, LA BUCUREŞTI ŞI ÎN ALTE ORAŞE ALE ŢĂRII; PROTESTATARII CER SCHIMBAREA ACTUALULUI GUVERN

0
1366

În a 13-a zi consecutivă de proteste din Piaţa Victoriei, oamenii vin în număr tot mai mare, iar toate străzile şi bulevardele din zonă au fost deja închise. Conform unor estimări provizorii, la orele 20.30 se adunaseră aproximativ 20.000 de manifestanţi revoltaţi de prestaţia Guvernului Grindeanu, aceştia exprimându-şi intenţia de a ieşi zilnic în stradă până la înlocuirea echipei care, spun ei, ar fi înşelat încrederea a milioane de români după încercarea de a schimba pe furiş legislaţia penală în folosul unor lideri politici ai coaliţiei aflate la putere. La ora 21.00, cei adunaţi în faţa Guvernului intenţionează să realizeze un uriaş tricolor uman, purtând haine de culoare roşie, galbenă şi albastră, dar şi coli de hârtie în aceste culori.

Mesajele de solidaritate transmise pe Facebook au scos în stradă, până la această oră, mii de români şi în alte oraşe ale ţării: 4000 la Timişoara, aproape 5000 la Sibiu, 2000 la Iaşi etc. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 62