GRUP MEDIA TVSat: CAMPANIA ”ÎNVAȚĂ SĂ DĂRUIEȘTI” A AJUTAT-O PE O ADOLESCENTĂ FĂRĂ POSIBILITĂȚI MATERIALE SĂ REVINĂ LA ȘCOALĂ

0
1417

Dacă pentru un copil obișnuit școala este ceva firesc, pentru o adolescentă din județul Buzău, prezența la ore a fost o adevărată aventură. Provenită dintr-o familie cu nenumărate probleme și cu un trai mai mult decât modest, fata de 15 ani a abandonat școala. Și-a părăsit părinții și s-a refugiat la bunica ei, care o crește și acum așa cum poate. Fata și-a dorit să meargă din nou la școală, iar de curând visul i s-a îndeplinit. În cadrul campaniei ”ÎNVAȚĂ SĂ DĂRUIEȘTI”, jurnaliștii Grup Media TVSat au făcut mai multe demersuri pentru ca adolescenta să meargă din nou la școală, alături de alți copii de vârsta ei.

Carmen, așa cum o strigă bunica și colegii ei, n-a avut o viață prea ușoară. Părinții ei lipsiți de posibilități materiale nu au încurajat-o niciodată să meargă la școală, ci să muncească de la o vârstă fragedă. Acesta a fost și motivul pentru care fata de 15 ani a renunțat să mai urmeze cursurile școlare și, mai mult, numeroasele necazuri din familie au făcut-o să-și părăsească familia și să se refugieze în casa bunicii.

Adolescenta și-a dorit însă tot timpul să meargă din nou la școală, printre copiii de vârsta ei. Este și motivul pentru care, în cadrul campaniei “ÎNVAȚĂ SĂ DĂRUIEȘTI”, jurnaliștii Grup Media TV Sat au făcut numeroase demersuri pentru ca adolescenta să meargă din nou la școală, iar visul i s-a îndeplinit de curând. Fata este acum în culmea fericirii. Colegii și profesorii Școlii din Izvorul Dulce, comuna Merei, au primit-o cu brațele deschise, dispuși să o ajute să recupereze materia pierdută.

Chiar dacă a pierdut multe ore de curs, dascălii Școlii din Izvorul Dulce sunt mulțumiți de Carmen. Ei speră că adolescenta va asimila informațiile din urmă extrem de repede. Și bunica adolescentei este fericită pentru că fata este din nou la școală. De altfel, ea este cea care o ajuta pe Carmen la teme, are grijă de ea și îi dă sfaturi de bine. Bunica a fost și cea care a insistat ca nepoata ei să își continue studiile pentru a putea urma o școală profesională.

Jurnaliștii Grup Media TV Sat au ajuns ieri la Izvorul Dulce pentru a-i mai face adolescentei o surpriză. Din donațiile angajaților grupului de presă, o echipă de reporteri i-a umplut fetei camera de haine, încălțăminte și rechizite. Extrem de emoționata, Carmen a mărturisit că nu a primit atâtea cadouri niciodată și a promis că nu va uita niciodată sprijinul primit din partea Grup Media TV Sat și că va încerca să răsplătească încrederea ce i-a fost acordată cu note cât mai mari la școală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 50