„N-AŞ PUTEA SĂ RENUNŢ LA DANS, DAR NICI LA MAKE-UP!”

afirmă GEORGIANA, dansator popular şi make-up artist - interviu realizat de DORA UNGUREANU

0
1543

A început cu dansul popular la Ansamblul “Plaiurile Mioriței”, dar încet, încet a trecut către o altă pasiune pe care vrea să o ducă la rang de artă. Modestă, se recomandă simplu Georgiana și vorbește despre începutul ei în make-up cu simțul umorului, amintindu-și cum a testat chiar pe ea produsele cosmetice. Este tot timpul conectată la tendințele din domeniu și, mai nou, are planuri mari pentru 2017, pe care ni le dezvăluie în exclusivitate în publicația Scurt pe 2.

 DORA UNGUREANU: De unde pasiunea pentru make-up?

GEORGIANA: Dacă ți-aș spune că make-up-ul a fost marea mea ’’iubire’’ aș minți, în schimb îți pot spune ca am îmbinat utilul cu plăcutul și așa s-a ajuns aici! Dansul a fost pentru mine acel impuls de care am avut nevoie pentru a îndrăgi tot ce este frumos, în special machiajul. Spun impuls, deoarece din dorința de a arăta impecabil la fiecare spectacol unde apăream în fața oamenilor, am început să mă machiez singură acasă. Mi-a prins foarte bine pentru că așa am învățat produsele bune și mai puțin bune, testându-le!

 D.U: Ce ai alege între make-up și dans ? Care rămâne marea ta iubire?

G: Le-aș alege pe amândouă. Perioada în care am activat la Ansamblul de Dansuri “Plaiurile Mioriței” a fost cea mai frumoasă din viața mea, așa că n-aș putea să renunț nici la ceea ce făceam în trecut, la dans, dar nici la ceea ce fac în prezent, make-up.

D.U: Unde putem vedea munca ta?

G: Încă nu am o pagină oficială a mea, dar pot fi găsită pe pagina de socializare, sub numele de Georgiana Gyugyu sau la Gyu Make-up, salon ce se află în municipiul Buzău.

 D.U: Ce nuanțe se poarta în noul an?

G: După cum poate știți, evenimentul care marchează săptămâna modei de la New York, a desemnat noile tendințe în materie de make-up și coafura, pentru primăvara anului 2017! Anul acesta, cap de afiș a fost binecunoscutul machiaj ’’ochi de pisică’’, acesta fiind preferat cu un mix de culori în nunațe tari, cum ar fi albastrul cobalt și smarald, care va crea efectul de fluture și garantează un look curajos și îndrazneț. Nuanța roșie pe pleoape, mixată cu nuanțe luminoase care să îi confere transparență, va fi un must have în primăvara anului ce va veni. În materie de ruj, vor predomina rujurile mate, în nuanțe de roșu și fucsia, ele definind un machiaj impecabil. Tenul trebuie să aibe un aspect catifelat, curat, cât mai senin și natural, nu unul încărcat cu prea mult fond de ten si anticearcăn. Este importantă și coafura, deoarece la un machiaj wow care îți pune trăsăturile feței în evidență și coafura trebuie să fie pe masură, în concordanță şi…cât mai simplă, spre exemplu se poartă părul foarte drept sau de ce nu…prins într-o coadă.

 D.U: Ai deja cliente fidele care îți calcă pragul?

        G: Pot spune că au fost cliente ce au avut evenimente săptămână de săptămână și mi-au trecut pragul de fiecare dată, iar pentru asta vreau să le mulțumesc pentru încrederea acordată.

 D.U: Ce-ți dorești pe plan profesional în noul an?

G : Pentru 2017, îmi doresc să mă perfecționez cât mai mult, pentru a fi pe placul tuturor. Mă gândesc serios de ceva timp să-mi deschid și o şcoală de make-up, pentru a veni în ajutor celor care își doresc să urmeze aceasta meserie frumoasă! La capitolul acesta sunt multe de spus, însă puțin suspans nu strică niciodată!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =