PLANURI PENTRU ADMINISTRAŢIA RÂMNICEANĂ

articol de LOREDANA BĂLAN

0
1566

Deși actuala conducere a Primăriei Rm. Sărat și-a fixat obiective ambițioase pentru toate sectoarele comunitătii locale, bugetul mic de care a beneficiat municipiul în anul 2016, a împiedicat demararea unor proiecte ample propuse de administrație.

În ciuda dificultătilor financiare, primarul Sorin Cîrjan precizează că au fost realizate investiții și modernizări importante în cadrul Spitalului Municipal, au fost reabilitate unităti de invătămant, s-au construit noi grădinite, au fost organizate campanii de microcipare a câinilor comunitari, dar s-a asfaltat și un număr important de străzi.

Raportându-se la anii trecuți, primarul social-democrat susține că în Râmnic nu s-au schimbat foarte multe lucruri în 2016, dar speră că în curând lucrurile să intre pe făgașul normal: “Atât timp cât am funcționat în toate activitătile, în toate zonele, atât timp cât am văzut copii talentați și frumoși în oraș, a fost un an bun. A fost un an ferit de războaie, de intemperii ale naturii, deci pot spune că a fost un an fericit. Noi, administrația, trebuie să facem că lucrurile să se schimbe în toate domeniile, iar râmnicenii să aibă înțelegere și așteptare că va veni o vreme pentru toate lucrurile.”

Sorin Cîrjan, primarul Râmnicului, afirmă că are mari asteptări de la noua structură a Consiliului Local Municipal: “Atmosfera de lucru este constructivă, ne asigură stabilitate și liniște, observ un grad de implicare mai mare în cazul consilierilor locali decât în alte perioade și sunt convins că în perioada următoare vom face foarte multe lucruri împreună, indiferent de partidul politic pe care îl reprezentăm.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =