TIBERIU VINTILOIU, PROMOTOR DE FITNESS: DUREREA ŞI INCOMODITATEA ÎN MIŞCARE TREBUIE SĂ DISPARĂ!

Interviu realizat de SILVIA BUNICĂ

0
1433

Tiberiu Vintiloiu vorbeşte despre schimbările pozitive cu care a intrat în noul an și pofta de mișcare în proiectele în care este implicat, prin intermediul programului Postural Alignment:

“Îmi doresc foarte mult ca și Buzăul să fie unul dintre orașele în care durerea și incomoditatea în mișcare să dispară!”

Tiberiu Vintiloiu este unul dintre promotorii de fitness cu care Buzăul se mândrește pe plan național și spune mereu că țelul său în viață este să motiveze cât mai multă lume să prețuiască sănătatea, prin mișcare. La București, la Buzău și oriunde colaborează cu managerii sălilor de fitness, Tiberiu Vintiloiu ține clase și antrenează cu zâmbetul pe buze, de aceea probabil că i se întâmplă și numai lucruri frumoase, pozitive. Care sunt acestea și cum le-a primit buzoianul, aflați chiar acum, din interviul acordat săptămânalului “Scurtpe2”.

Silvia BUNICĂ: În ce constă această veste minunată, că vei fi ambasador al evenimentului Asaltul Lupilor, anul acesta?

Tiberiu Vintiloiu: Partea de ambasador al evenimentului este de fapt o continuare a frumoasei și prolificei colaborări cu cei de la Asaltul Lupilor. Sunt ambasador al evenimentului anul acesta cu scopul cooptării cât mai multor săli de fitness care doresc să se mediatizeze prin intermediu evenimentului. Ca un exemplu, Asaltul Lupilor dorește că toate sălile participante să fie prezente în cadrul evenimentului cu obstacole personalizate, după specificul sau dorința lor.

S.B.: Numai evenimente și vești bune în câteva luni, se pare că este anul tău și profesional și personal, ai deja o nouă familie, care sunt sentimentele care te definesc acum?

T.V.: Pe plan personal pot spune că sunt bucuros să am cel mai bun prieten langă mine, acum că îmi este și soție și clar că legăm ceva mai mult decât o prietenie. Amândoi tindem către o reușită comună și după cum ai spus și tu, anul asta lansăm proiectul cu Postural Alignment ca program național, mai multe tabere pentru yoga și relaxare și desigur tabere pentru pierdere în greutate. Ce o să lucrăm diferit este modalitatea unică prin care o să schimbăm vieți, aceea fiind educația. Deci, anul asta participanții taberelor nu vor pleca doar relaxați sau cu kilograme în minus, ci vor învăța cum să facă acest lucru pentru ei înşiși.

S.B.: Și pentru că a venit vorba despre conceptul de Postural Alignment alături de Alexandra, vin clienții, ai format deja ucenici să predea această clasă și la Buzău?

T.V.: În data de 3-5 martie o să avem prima tabăra de recrutare și apoi în luna mai o să avem tabăra pentru perfecționare posturală a antrenorilor. Îmi doresc foarte mult ca și Buzăul să fie unul dintre orașele în care durerea și incomoditatea în mișcare să dispară prin intermediul programului nostru. Lucrăm mult la site și la viitoarele colaborări în cadrul proiectului și mă simt mândru că spun că amândoi suntem foarte încrezători în aceast proiect. A fi antrenor Postural Alignment este un beneficiu mare prin prezența în comunitatea noastră.

S.B.: Ce mai ai în plan în acest an, cum mai colaborezi și cu buzoienii și când mai vii pe acasă, să mai ții clase de mișcare?

T.V.: Sper să definitivez două noi proiecte cu o prezența mare în fitness-ul din România și de ce nu și ceva pe plan internațional! În Buzău o să revenim cu drag de fiecare dată când o să fim chemați, pentru că, așa cum știi și tu, pentru Buzău am o latură sentimental aparte. Este “casa” mea, pentru totdeauna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 41