SUB SLOGANUL „NU LEGII GRAŢIERII ŞI AMNISTIEI”, MII DE OAMENI IES ÎN STRADĂ, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, ÎN MARILE ORAŞE ALE ŢĂRII

0
3698

În cadrul comunităţilor CORUPŢIA UCIDE şi UNIŢI SALVĂM de pe Facebook, mii de români şi-au anunţat intenţia de a ieşi în stradă, începând din această seară, în mai multe municipii ale ţării, primele menţionate fiind Bucureşti, Cluj Napoca şi Craiova.

Pe pagina sa, comunitatea UNIŢI SALVĂM scrie: „Doamnelor și domnilor guvernanți, parlamentari, ne dăm seama că doriți să vă scoateți tovarășii infractori din pușcării și să vă ștergeți propriile dosare penale ca și când nici nu s-ar fi întâmplat. Simpatic, dar n-o să vă iasă.

Nu vă păcăliți pe voi înșivă, suntem atenți la fiecare mișcare pe care o faceți, mai ales la inginerii juridice frauduloase și la combinații penale. N-are rost să vă credeți intangibili — sunteți doar niște servitori ai poporului. „Public servants”, cum zice englezul.

Căderea din posturile înalte pe care le-ați primit temporar e mult mai dureroasă. Societatea civilă nu a uitat nici de Colectiv, nici de Roşia Montană, nici de Domnia Legii. Să nu îndrăzniți!

Uniţi Salvăm România de amnistie, grațiere, restaurație, domnia penalilor!”

Protestele anunţate să înceapă din această seară vor dura până la începutul lunii viitoare, iar cei care s-au mobilizat prin intermediul reţelelor de socializare spun că vor renunţa la mişcările de stradă numai dacă Guvernul va respecta principiile şi valorile democraţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =