INFOTRAFIC – ora 19.30: ÎNCĂ 4 TRONSOANE DE DRUMURI NAŢIONALE ÎNCHISE DIN CAUZA VISCOLULUI

0
1613

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A2 au fost redeschise tronsoanele Bucureşti – Drajna şi Feteşti – Constanţa (intersecţie A4), în ambele sensuri. Tronsonul Drajna – Feteşti nu a fost încă redeschis, dar se circulă controlat, în coloană, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.

Din cauza vântului care spulberă zăpada pe partea carosabilă, rămân închise patru tronsoane de drumuri naţionale:

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

  • DN3 LEHLIU-GARĂ – CĂLĂRAŞI ;
  • DN41 OLTENIŢA – LIMITĂ JUDEŢUL GIURGIU (pentru a da posibilitatea utilajelor de deszăpezire să intervină eficient);

Pe DN3A încă există restricţie de la Drajna până la limita cu judeţul Ialomiţa, deoarece spre Feteşti (în judeţul Ialomiţa), drumul nu a fost redeschis;

JUDEŢUL GIURGIU:

  • DN5B GIURGIU – GHIMPAŢI;

JUDEŢUL IALOMIŢA:

  • DN3A FETEŞTI – LIMITĂ CU JUDEŢUL CĂLĂRAŞI.

Pe DN3, în judeţul Constanţa, între Murfatlar şi Ostrov, a fost impusă restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Giurgiu, pe DN41 Daia – limită cu judeţul Călăraşi, există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, din cauza vântului puternic sunt oprite manevrele în porturile de la Marea Neagră, iar navigația pe Dunăre este suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 22