RADU VÂLCAN filmează în… Thailanda!

0
1673

Prezentatorul a plecat o lună de acasă. El va sta departe de soția sa, Adela Popescu, și de băiețelul lor, pentru a filma cel de-al treilea sezon al show-ului „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan și echipa emisiunii ”Insula iubirii” pregătesc primele detalii ale filmărilor de o lună, în Thailanda. Primele pregătiri pentru cel de al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii” au inceput zilele acestea in Thailanda, cu amplasarea camerelor de supraveghere, amenajarea resorturilor,  stabilirea locațiilor de filmare, a locurilor în care concurenții vor merge la întâlniri.

O parte a echipei a ajuns deja în cele două complexe unde le vor întâmpina în curând atât pe cuplurile concurente, dar și pe ispitele care promit foarte multă acțiune. Grupurile vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil.

Deși nu i-a fost ușor să se despartă de Adela și de cel mic, iar această plecare este un pic diferită de cea de anul trecut datorită familiei extinse, Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor. „Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei și ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor și a detaliilor de filmare, astfel încât atunci când vin concurenții noștri să fie totul pregătit. Abia aștept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveștile, mai ales după experiențele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neașteptate decât poți crede la prima vedere și sunt convins că și de data aceasta vom avea surprize”, spune prezentatorul emisiunii. Momentan, Radu se reacomodează în Thailanda și se bucură de mâncarea specifică de aici, de care zice că i-a fost dor. „Îmi place foarte mult mâncarea asiatică și abia așteptam să ajung aici și să mă bucur de tot felul de preparate foarte picante. Inclusiv de insectele prăjite”, adăugă Radu, care va sta plecat aproximativ o lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 30 = 36