MARAMUREŞ: DOI SUSPECŢI AU FOST REŢINUŢI PENTRU UCIDEREA ŞEFULUI DE POST DIN VIŞEU DE JOS

0
1122

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi suspecţi în cazul asasinării şefului de post din localitatea maramureşeană Vişeu de Jos. Conform Agerpres, care citează surse judiciare, procurorii au formulat către Tribunalul Maramureș propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, urmând ca judecătorul de drepturi și libertăți să se pronunțe în vederea arestării celor doi suspecți.

În prima fază, ancheta în cazul polițistului găsit decedat în biroul său în data de 4 ianuarie, prezentând urme de înjunghiere, a beneficiat de sprijinul unei echipe de specialiști din cadrul IGPR care au fost trimiși la Vișeu de Jos de șeful Poliției Române.

Șeful de post al Poliției din localitatea Vișeu de Jos, Nistor Gheorghe, a fost găsit de unul dintre colegii săi, decedat în biroul său. În primele momente după găsirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, însă arma din dotare nu a fost găsită. Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul bărbatului mai multe plăgi înțepate, semn că a fost înjunghiat.

Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii. El urma să se pensioneze în acest an. Înmormântarea polițistului va avea loc duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 7 = 11