UPDATE: VISCOLUL PUNE STĂPÂNIRE PE SUD-ESTUL ŢĂRII; DRUMURILE NAŢIONALE SE ÎNCHID RÂND PE RÂND

0
3011

Centrul Infotrafic anunţă că, începând cu miezul nopţii, circulaţia în mai multe judeţe ale ţării se desfăşoară din ce în ce mai greu şi există deja mai multe drumuri închise sau pe care circulaţia vehiculelor de mare tonaj a fost restricţionată. Cele mai mari probleme se semnalează în judeţele Buzău, Vrancea, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi Constanţa. În Teleorman, DN 51 Zimnicea-Izvoarele şi DN 52 Alexandria-Turnu Măgurele au fost temporar închise din cauza viscolului, iar spre dimineaţă cele două drumuri au fost redeschise, dar se circulă cu mare dificultate şi există posibilitatea ca acestea să fie din nou blocate de zăpada viscolită.

În judeţul Giurgiu, a fost oprit traficul pe DN5 Giurgiu-Bucureşti, iar pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa traficul rutier se desfăşoară din ce în ce mai greu.

în județul Vrancea, din cauza ninsorii abundente şi a vizibilităţii reduse, s-a luat măsura opririi circulaţiei rutiere pe DN2N Bogza –Dumbrăveni, DN23A Gologanu – Ciorăşti şi DN23B Măicăneşti – Ciorăşti.

Cele mai grave probleme se semnalează în judeţele Buzău şi Brăila, unde s-a luat măsura opririi circulaţiei rutiere pe DN2C Buzău – Slobozia, DN2E85 Buzău – Râmnicu Sărat, DN2B Buzău – Brăila şi DN22 Râmnicu Sărat – Brăila.

La Constanţa, ISU Dobrogea a trimis o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Detaşamentul Medgidia pentru a prelua 5 persoane dializate din localitatea Castelu şi a le transporta la Spitalul Municipal Medgidia, înainte ca viscolul puternic să blocheze drumurile din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 81 = 88