GUVERNUL FINANŢEAZĂ CATALOGUL NAŢIONAL AL PĂDURILOR VIRGINE ŞI CVASIVIRGINE

0
1227

Din bugetul Fondului pentru mediu se va asigura finanțarea pentru un studiu privind identificarea pădurilor virgine și cvasivirgine din România în vederea înscrierii în „Catalogul Național al Pădurilor Virgine și Cvasivirgine”, potrivit unei hotărâri adoptate de guvern.

De asemenea, prin aceeași hotărâre vor fi suplimentate sumele alocate pentru încă două studii. Este vorba de studiul privind identificarea terenurilor agricole degradate și potențial poluate care pot face obiectul împăduririlor, căruia i se va aloca suma de 7,5 milioane lei în loc de 6,1 milioane lei, și studiul privind reactualizarea delimitării fondurilor cinegetice din România, căruia i se va aloca suma de 3,46 milioane lei în loc de 1,86 milioane lei.

Pentru studiul privind identificarea terenurilor degradate s-a demarat procedura de atribuire organizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, dar nu a fost depusă nicio ofertă, iar studiul privind reactualizarea delimitării fondurilor cinegetice din România nu a fost supus încă niciunei proceduri de licitație și nu a fost demarată realizarea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 17