HOROSCOP 2017

0
2007

Berbec-până în octombrie Jupiter vă accentuează sectorul de relaţii şi parteneriate,uneori zgomotos şi poate nedrept cu voi,alteori ar fi bine să mergeţi pe mâna altora.Din octombrie încolo,timp de un an aveţi căi deschise de a cerceta în profunzime secrete ori de a porni afaceri legate de bani, poate chiar de a contacta împrumuturi.

Taur-vi se oferă şansa ca până în toamna să renunţaţi la excese şi tot ce e toxic în viaţa de zi cu zi, să beneficiaţi de recompensele muncii,asta dacă nu vă leneviţi între timp. Odată cu schimbarea semnului de către Jupiter,va puteţi gândi la variante de asociere,de parteneriate sau chiar căsătorie.

Gemeni-momente puternice,emoţii pozitive,noi întâlniri sentimentale sau câştiguri speculative încă va mai oferă Jupiter până în octombrie. Pe parcursul întregului an zbârnăiţi de intenţii bune dar, din grabă şi pripă, riscaţi să daţi cu stangu-n dreptu’ şi multe să rămână la stadiul de flecăreală.

Rac-careul Pluto-Uranus care v-a bulversat rău in zone importante de viaţă se desface şi, încet dar sigur începeţi să găsiţi controlul asupra unor evenimente şi situaţii a căror gestionare n-a depins de voi până acum. Stabiliţi-vă obiective îndrăzneţe căci Neptun vă stimulează imaginaţia şi puteţi simţi prin toţi porii voştri dacă ţelul poate fi atins ori ba,dacă are şanse de a da randament.

Leu-Uranus vă rezervă în continuare surprize în zona expunerii filozofiilor de viaţă sau chiar putem vorbi de o excursie improvizată,iar Saturn vă susţine ambiţiile,iniţiativa,investiţiile sau, pentru cei singuri, contribuie la întâlnirea cu cineva cu care puteţi clădi o legătură trainică.Jupiter creşte cercul de cunoştinţe ,vă măreşte numărul de drumuri sau întăreşte relaţia cu fraţii.

Fecioara-analiza erorilor şi deciziilor din 2016,asumarea si indreptarea lor reprezintă baza pentru 2017. În timp ce Pluto continuă să distrugă ce e perimat,după care să construiască de la zero ceva durabil, Saturn încă vă mai pune limite în asumarea de responsabilităţi. În ultimele 2 luni ale anului, încercaţi să evitaţi conflictele verbale!

Balanţă-până în vară trebuie să dovediţi diplomaţie,negociere şi să ajutaţi prin informaţiile voastre încât să contribuiţi la echilibrul dialogurilor cu cei din jur,să acceptaţi întâlnirile şi reuniunile cu prietenii,să acceptaţi drumurile ca provocare,să învăţaţi,să vă înscrieţi la cursuri şi seminarii. Din toamnă, aveţi grijă la comportamentul iritant şi certăreţ ori la acţiunile pripite sau riscurile neasumate!

Scorpion-până în octombrie aveţi câteva luni bune la dispoziţie să vă ocupaţi de viaţa voastră interioară, să acordaţi atenţia necesară unei stări de spirit relaxate, aşa încât, atunci când ajunge Jupiter în semnul vostru în octombrie, să vă simţiţi pregătiţi pentru noi aventuri ori pentru consolidarea finanţelor până în 2018.

Săgetător-Saturn încă va traversa semnul vostru până la sfârşitul anului,obligându-vă prin provocările pe care le aduce să vă maturizaţi şi să vă responsabilizaţi. Deşi planeta vine cu austeritate, ea vă permite să progresati încet şi sigur pentru că restricţiile aduse de ea sunt de fapt lecţiile răbdării şi responsabilităţii.

Capricorn-până în toamnă vă puteţi stabili ţinte şi obiective înalte căci aveţi putere să le îndepliniţi pas cu pas. Vă concentraţi bine, aveţi curaj şi fizic şi moral, iar aceste calităţi vor conduce spre o recunoaştere a talentelor şi vor aduce recompensele meritate. Începând cu octombrie puteţi miza pe valoarea voastră şi deschideţi noi oportunităţi pe termen lung.

Vărsător– Uranus încă poate veni cu surprize,unele frumoase altele care să vă prindă pe picior greşit, din zona şcolii, a drumurilor scurte, a prietenilor din imediata apropiere sau a fraţilor şi surorilor. Saturn vă impune să faceţi curăţenie în grupurile de care aparţineţi sau în relaţiile cu amicii. Veţi fi provocaţi şi implicaţi în evenimente care să vă demonstreze cine e cu voi şi cine împotrivă.

Peşti– urmează un an care se poate dovedi deosebit de constructiv dacă veţi şti să îl gestionaţi corespunzător, să vă dezvoltaţi simţul disciplinei şi al muncii. Deveniţi energici, vă puteţi evidenţia şi ieşi din umbra în care aţi stat ascunşi şi vă puteţi ghida destinul într-o bună direcţie; este un bun moment să vă lansaţi în noi aventuri .

realizat de: SKAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =