BREAKING NEWSS-ȘTAMPILE PE FOC

0
2180
  Incident într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Cele cinci ştampile cu menţiunea „VOTAT” au fost aruncate pe foc de către membrii comisiei, care au vrut să facă curat. Procesul de vot  nu este însă afectat, fiind luate ştampile de la alte secţii.
 
  Lipsa celor cinci ştampile cu mesajul Votat, de la secţia 317, din grădiniţa Poşta Câlnău,  a fost constatată în această dimineaţă, la sosirea membrilor în unitate. Preşedinta secţiei susţine că le-a aruncat din greşeală în foc.
Procesul electoral a început cu o întârziere de 15 minute, la secţia de votare din grădiniţa Poşta Câlnău, judeţul Buzău, din cauza unui incident.
 
   „Se face o anchetă a Poliţiei, se discută cu procurorul,  ne-au comunicat că au aruncat ştampilele pe foc cu ambalajele de la buletinele de vot, au vrut să facă curat şi odată cu aceste ambalaje au fost aruncate şi cele cinci ştampile. E plauzibilă explicaţia lor, vom vedea ce s-a întâmplat acolo, există camere de luat vederi, iar Poliţia va vedea exact ce s-a întâmplat. Procesul de vot nu a fost afectat pentru că am luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare”, a declarat preşedintele BEJ Buzău, Aurel Puşcă.
Autor: Tatiana Botiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 + = 87