CRIMINAL PRINS DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ

0
1069

Cautat de o saptamana de politisti si dat in urmarire nationala, suspectul principal in cazul barbatului ucis la un depozit de fier vechi din Constanta, a fost  prins.  S-a intamplat in gara din Focsani,  acolo unde barbatul incerca sa se ascunda de politisti. Cand l-au legitimat, oamenii legii au stiut cu cine au de-a face.

Obosit si fara sa realizeze ce il asteapta, Gheorghe Stoica  a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. A facut-o  insa in fata anchetatorilor. Dupa o saptamana de cautari, timp in care a si fost dat in urmarire nationala, barbatul a fost prins. Era in jurul orei 3 cand acesta se afla pe peronul garii din Focsani si incerca parca sa scape de privirile politistilor aflati in zona.

Acum barbatul va trebui sa le explice anchetatorilor ce s-a intamplat in ziua crimei. Daca l-a lovit sau nu cu intentie pe colegul sau ori daca a fost vorba de o cearta urmata de o incaierare intre ei. Victima a fost gasita zacand intr-o balta de sange la aproximativ doua ore dupa disparitia suspectului. Specialistii in psihologie comportamentala  cred ca barbatul este de fel agresiv, iar uneori poate deveni chiar violent, asa cum s-a si intamplat in ziua crimei.

Barbatul  a fost audiat de politisti si de procurori. Va fi suspus unui examen psihiatric pentru a vedea daca a avut sau nu discernamant in momentul comiterii faptei. Daca va fi gasit vinovat risca ani grei de puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + = 18