CRIMINAL PRINS DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ

0
1042

Cautat de o saptamana de politisti si dat in urmarire nationala, suspectul principal in cazul barbatului ucis la un depozit de fier vechi din Constanta, a fost  prins.  S-a intamplat in gara din Focsani,  acolo unde barbatul incerca sa se ascunda de politisti. Cand l-au legitimat, oamenii legii au stiut cu cine au de-a face.

Obosit si fara sa realizeze ce il asteapta, Gheorghe Stoica  a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. A facut-o  insa in fata anchetatorilor. Dupa o saptamana de cautari, timp in care a si fost dat in urmarire nationala, barbatul a fost prins. Era in jurul orei 3 cand acesta se afla pe peronul garii din Focsani si incerca parca sa scape de privirile politistilor aflati in zona.

Acum barbatul va trebui sa le explice anchetatorilor ce s-a intamplat in ziua crimei. Daca l-a lovit sau nu cu intentie pe colegul sau ori daca a fost vorba de o cearta urmata de o incaierare intre ei. Victima a fost gasita zacand intr-o balta de sange la aproximativ doua ore dupa disparitia suspectului. Specialistii in psihologie comportamentala  cred ca barbatul este de fel agresiv, iar uneori poate deveni chiar violent, asa cum s-a si intamplat in ziua crimei.

Barbatul  a fost audiat de politisti si de procurori. Va fi suspus unui examen psihiatric pentru a vedea daca a avut sau nu discernamant in momentul comiterii faptei. Daca va fi gasit vinovat risca ani grei de puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =