POLITICA BULDOZERULUI

0
1237

Politica si administratie cu buldozerul la Buzau. Asa se poate spune despre masurile primarului Constantin Toma, care inca de la instalarea in functie a provocat nenumarate scandaluri. Ultima lovitura pregatita de edilul Buzaului vizeaza Clubul Sportiv Municipal, cea mai importanta asociatie sportiva a judetului care de-a lungul timpului a cret numerosi campioni, inclusiv mondiali. Constantin Toma a anuntat ieri că intenționază să înființeze o asociație sportivă administrată direct de Primărie care să promoveze, în special, sporturile individuale. Acesta lucru ar insemna stoparea finantarii CSM Buzău, club subordonat Ministerului Tineretului și Sportului, dar sustinut in mare parte cu bani de la bugetul municipiului.

Edilul municipiului Buzău, Constantin Toma, vrea să înființeze o asociație sportivă proprie, care, practic, ar inlocui Clubul Sportiv Municipal Buzău, cea mai importanta asociatie sportiva judetului. Noua structură, spune primarul, va avea principal scop promovarea talentelor din sporturile individuale. Situația financiară a Clubului Sportiv Municipal Buzău s-a degradat în ultimii ani, alocările de la bugetul local fiind tot mai reduse. Infiintarea unei noi asociatii sportive a Primariei, ar putea duce insa la închiderea unora dintre secțiile CSM, sau poate chiar la desființarea întregii structuri sportive. Si asta pentru ca Primaria nu va mai finanta CSM Buzau, ci noua asociatie.

Fondat în 1971, Clubul Sportiv Municipal Buzău a dat sute sportivi care au adus, an de an, numeroase medalii în vistieria sportului judeţean. În momentul de față, CSM Buzău are șase ramuri sportive: tenis de masă, box, atletism, modelism, lupte libere și sambo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 8 = 13