NOI LOCATARI LA DELFINARIU

0
1197

Delfinariul  de la malul marii si-a marit de ieri familia cu doua foci, aduse din Lituania, de la Marea Baltica. Un mascul si o femela. Puii  au traversat toata Europa intr-un camion si au ajuns in cele din urma la Constanta. Primii pasi afara din cusca au fost timizi, dar in cele din urma animalutele s-au acomodat cu bazinul construit special pentru ele.

Au fost momente emotionante la Delfinariul din Constanta: ingrijitorii si dresorii s-au temut pentru bietele animale stresate de atata drum, ca nu se vor simti bine, inconjurate de public si jurnalisti, insa in cele din urma lucrurile au decurs bine. Focile au inotat, au dat mai multe ture de bazin,  iar apoi au iesit asteptand ceva bun. Hrana insa n-a fost servita imediat. Cele doua foci vor urma un antrenament de dresaj insa specialistii ne-au avertizat ca sa nu ne asteptam la imagini de circ sau lucruri asemanatoare.

Delfinariul din Constanta colaboraza foarte bine cu institutia similara din Cehia, Praga. Colaboratorii din Cehia, care au legături foarte bune la nivel mondial, le-au promis în ianuarie șase lei de mare, de Africa de Sud, de Namibia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 23