ATMOSFERĂ DEZOLANTĂ

0
1324

Buzaul poate fi considerat cel mai trist oras din tara inainte de sarbatori. Daca alte localitati sunt deja decorate si impodobite in asteptarea zilei de 1 decembrie, în municipiul Buzău inca nu a fost instalat vreun beculet sau ornament de Craciun. Asta, în condițiile în care primarul Constatin Toma se lăuda, la începutul acestei luni, că orașul va arăta mai frumos ca niciodată în perioada sărbătorilor.

Cu  doar cinci zile înainte de prima zi a iernii, orașul Buzău arată dezolant. Dacă în anii trecuți, orașul se îmbrăca de sărbătoare încă din primele zile ale lunii noiembrie, acum pe strazi nu exista, nici ghirlande, nici alte ornamente de Craciun. Oficial, impodobirea orașului întârzie din cauză că au apărut probleme în procedurile de licitație a serviciului de iluminat public de sărbători, lucru pe care primarul municipiului Constantin Toma nu l-a luat în calcul. Din acest motiv, este foarte probabil ca de 1 decembrie orasul arate la fel de cenusiu ca acum. Aceasta chiar daca acum doua saptamani acelasi  Constantin Toma le promitea buzoienilor o atmosferă de sărbători exact ca cea de la Brașov.

Singurul element care aminteste de atmosfera sărbătorilor de iarna la Buzau este doar un brad urias instalat astăzi, în centrul orașului. Un exemplu de eficiență în pregătirea din timp a orașului pentru sărbătorile de iarnă este celalalt municipiul al judetului. La Rm. Sărat, edilii orașului au dispus încă de acum o lună împodobirea străzilor cu luminițe colorate iar acum nu rămâne decât ca sistemul să devină funcțional, la începutul lunii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 59 = 60