SINUCIDERE SAU ACCIDENT?

0
1176

Moarte suspecta noaptea care a trecut, la cativa km de localitatea braileana Dudești. Un tanar de 23 de ani din Constanta a fost lovit de tren, fiind surprins de un marfar pe linia de cale ferata. Oamenii legii vor stabili acum daca a fost vorba de sinucidere sau de un accident.

Datele de la fata locului sunt neclare, in contextul in care, langa tanar a fost gasita o sticla de vin,  aproape golita. In plus, anchetatorii au descoperit ca, inainte sa fie lovit de tren, acesta asezase pe linia paralela cu cea pe care i-a fost gasit trupul, un morman de pietre, inalt de aproximativ jumatate de metru. Una dintre ipoteze este ca baut fiind, tanarul ar fi incercat sa deraieze trenul. Nestiind pe care dintre linii va veni marfarul, a ridicat barajul de pietre pe una, iar el a asteptat trenul pe cealalta.

A fost, din nefericire, neinspirat, pentru ca exact pe acea linie a trecut trenul.  In cauza s-a deschis dosar de cercetare penala. Astazi, dupa efectuarea autopsiei, trupul tanarului va fi preluat de familie si dus in orasul natal, Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 8