REVOLTA SINISTRAȚILOR

0
1206

Peste 100 de localnici din comuna galateana, Slobozia Conachi,  au ieşit în stradă, în faţa Primăriei, şi au protestat, nemulţumiţi că sunt ignoraţi de Guvern, care nu le-a dat încă niciun fel de ajutor pentru a-şi reconstitui casele afectate de inundaţii. Oamenii s-au plâns că se simt abandonaţi de cei care ar trebui să aibă grijă de ei şi că în afară de primar şi preot nimeni nu le-a dat niciun ajutor.

Sute de oameni s-au strāns īn fata primariei din localitatea Slobozia Conachi. Oamenii sunt revoltati ca Guvernul nu a alocat bani sau materiale de constructii pentru refacerea caselor afectate de inundatiile din luna octombrie.

Sinistratii sunt pur si simplu disperati. Din păcate, în comuna grav afectată de inundaţii, unde peste 200 de case au de suferit încă de pe urma inundaţiilor, chiar dacă a trecut peste o lună, nimic nu este cât de cât pe făgaşul cel bun. Cum vremea a fost din ce în ce mai rece, pereţii nu s-au uscat. Oamenii şi-au reîncropit camerele cum au putut şi stau în camere cu pereţi uzi şi plini de mucegai, în timp ce, în alte părţi, alţi oameni stau încă la rude.

Prefectul Gabriel Panaitescu a precizat că Guvernul va da cu certitudine ajutoarele de urgenţă pentru sinistraţi, dar nu a putut preciza exact cât şi când. 2300 de oameni din Galati au fost afectati de inundatiile din luna octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 87