STELIȘTII BOURCEANU ȘI JAKOLIS, AȘTEPTAȚI DE IORDĂNESCU ÎN BULGARIA

0
1306

Există şi jucători de care Steaua se va despărţi în pauza competiţională sau la finalul sezonului, în vară. Doi dintre aceştia sunt Alexandru Bourceanu şi Antonio Jakolis, fotbaliști care sunt deja pe lista unui club din Bulgaria. Este vorba despre ŢSKA Sofia, echipa antrenată de românul Edward Iordănescu, cel căruia Gigi Becali ar putea fi de acord să îi cedeze unii fotbalişti.

Dacă pentru Bourceanu lucrurile nu implică Steaua direct, mijlocaşul central urmând să îşi termine contractul cu vicecampioana României în această iarnă, pentru Antonio Jakolis este nevoie de acceptul Stelei. Fotbalistul recent transferat de la CFR Cluj nu s-a putut impune titular până acum în echipa gândită de Laurenţiu Reghecampf. Adus pentru 350.000 de euro de la CFR Cluj, Antonio Jakolis nu l-a convins pe Reghecampf că poate să fie o piesă de bază în primul ”11”, motiv pentru care a fost folosit doar în nouă dintre meciurile jucate de Steaua în toate competiţiile.

Croatul de 24 de ani are o medie de 34 de minute jucate pe meci. De partea cealaltă, Bourceanu nu are şanse să primească o ofertă de prelungire şi se aşteaptă să plece în această iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 8 = 10