ALINA VIDICAN ÎȘI CAUTĂ DE MUNCĂ

0
1837

Viața de femeie divorțată a Alinei Vidican a început de săptămâna trecută, când s-a decis divorțul de Borcea. Blonda s-a întors în Statele Unite cu statutul de femeie liberă din punct de vedere civil și sentimental. Acum fosta doamnă Borcea spune că este pregătită să ia viața de la capăt, ca orice om normal.

Alina Vidican se dedică creșterii și educării celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, George Mihai (4 ani) și Gloria (1 an) și, în puținul timp liber pe care îl mai are, se ocupă să-și completeze studiile pentru o viitoare carieră pe care o vizează deja de ceva vreme. Fosta doamnă Borcea urmează acum cursurile unui master în arhitectură, hotărâtă să se profileze pe designul interior. Experiență are, spun apropiații, dar numai între cei patru pereți ai locuinței sale. Intervalul petrecut în vila conjugală din Pipera, după întemnițarea lui Borcea în ”Dosarul transferurilor” a fost o bună oportunitate de practică. Ea spune că de câte ori simțea că singurătatea începe să o afecteze, fosta doamnă Borcea se apuca de redecorat fiecare cameră a casei, începând invariabil cu dormitoarele copiilor. Și, spun cei care au avut ocazia să-i treacă pragul, rezultatul nu era rău deloc. Tot ea a amenajat și apartamentul de la Miami în care fostul ei soț i-a permis să locuiască încă un an alături de copiii lor.

Acum Alina trage tare să își termine studiile pentru a-și depune CV-ul la câteva firme de profil. Ea spune că este cât se poate de hotărâtă să devină un angajat model și, cu puțin noroc, să ajungă să-și întemeieze propria afacere, acolo, peste Ocean.

Silvia Bunică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 5