BREAKING NEWS: CRIMINALUL PLECAT DE LA OJASCA GĂSIT FĂRĂ VIAȚĂ

0
15919

Autor: Daniel Țigleanu

        Bărbatul din București în vârstă de 53 de ani fugit în urmă cu două zile din secția Ojasca a  Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, din județul Buzău, a fost găsit fără viață, în zona Mierea. Potrivit unor surse oficiale, acesta a fost găsit mort în pădure, în spatele unor case de vacanță din zonă. Cadavrul lui Marian Trandaf a fost descoperit de o echipă formată dintr-un pădurar şi un jandarm, conductorul unui câine de urmă. La mai puțin de 100 de metri de trupul acestuia câinele a dat semne de agitaţie şi i-a condus pe căutători după el până în locul descoperirii. Bucureșteanul era îmbrăcat în hainele cu care a fugit din spital – trening și papuci. Acesta se pare că a parcurs o parte din traseu într-un atelaj. Se pare că Trandaf a murit de frig în cursul nopții de joi spre vineri.

criminal-mort

       În dimineața zilei de marți, 15 noiembrie 2016, bucureșteanul Marian Trandaf a fugit din secția Ojasca a  Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, din județul Buzău. Deși dispariția acestuia a fost sesizată de angajații unității medicale puțin după ora 09:00, polițiștii au fost anunțați abia după ora prânzului, timp în care fugarul a bântuit prin județ. Imediat ce autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția acestuia, polițiști, mascați, jandarmi, angajați ai spitalului și localnici împreună cu câinii de urmărire au plecat în căutarea  lui.

       Criminalul ar fi declarat, în dimineața dispariției sale, că pleacă la București pentru a o ucide pe sora sa din răzbunare. Atunci, femeia a fost anunțată de polițiști și pusă sub protecție. În tot acest interval, la nivelul județului Buzău până spre București s-au instituit filtre, însă fără succes. Timp de două zile, acesta părea să fi fost înghițit de pământ. În dimineața zilei de vineri, cadavrul bărbatului a fost găsit, în zona Mierea. Acesta nu prezenta urme de violenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =