GRUPUL MEDIA TV SAT 2002, PRIN FIRMA “FIBER NET”, A OBȚINUT PRIMUL LOC, LA NIVEL NAȚIONAL, LA CATEGORIA ,,TELECOMUNICAȚII”

0
2028

        Autor: Tatiana Botiță

       În cadrul Galei „Topul Național al Firmelor”, Camera de Comerț și Industrie a României a acordat, marți, 15 noiembrie, distincții celor mai performanți antreprenori din Romania în anul 2015. Grup Media TV Sat prin firma “Fiber Net”,  a ocupat locul 1, la nivel național, la categoria ,,Telecomunicații”. Evenimentul a fost marcat, în premieră în istoria galei Topului Național al Firmelor, de prezența președintelui României, Klaus Iohannis, și a Prim-Ministrului României, Dacian Cioloș. ,,Felicit cu această ocazie toate companiile care, potrivit clasamentului Camerei de Comerț și Industrie a României se situează pe primele poziții în acest top” a precizat președintele Klaus Iohannis.

       Selecția în cadrul Topului Național al Firmelor, eveniment ajuns la ediția cu numărul 23, s-a făcut pe baza unei metodologii unice complexe și unitare la nivel național implementată de  întregul Sistem Cameral Românesc în toate județele țării. Indicatorii de care s-a ținut cont au fost cifra de afaceri, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat iar datele prelucrate au fost cele conținute în bilanțurile financiar contabile depuse la finalul anului 2015. ,,Pe primele 10 locuri în clasament se situează 12.230 de societăți. Aceste societăți au un total de 135 de miliarde de euro cifră de afaceri și 11 miliarde profit din exploatare” a declarat  Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

      Grupul Media TV Sat 2002 reuneşte  postul de televiziune regional TVSudEst, postul local TVSat, Fibernet, publicaţia “Scurt pe 2”, staţia FM regională “Radio Boom”  precum şi portalul de ştiri  www.tvsudest.ro, dar si Agenția  Națională de știri –Newss. Cu o experienţă de peste 15 ani de activitate şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnica de lucru şi în continutul editorial, Grupul Media TVSat asigură la momentul actual un mare impact mediatic, o vizibilitate şi audienţă garantată pe piaţa mass-media din România. De asemenea, calitatea produselor media sunt garantate de către o echipă de jurnalişti cu studii universitare şi post-universitare, echipă ce asigură un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =