CRIMINALUL FUGIT DE LA OJASCA ARE INTENȚIA SĂ AJUNGĂ ÎN BUCUREȘTI, PENTRU A SE RĂZBUNA PE SORA LUI

0
6721

Autor: Newss.ro

      Căutările criminalului din București de 53 de ani, care a fugit marți dimineață, din secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, din județul Buzău, unde era internat, au fost reluate de oamenii legii, miercuri dimineață. Aseară, aceștia au fost nevoiți să se oprească deoarece se întunecase și nu dispuneau de surse de iluminat. Câinii i-au luat urma bărbatului în pădurea din zona Ojasca, însă la un moment dat au pierdut-o.

       Potrivit unor surse neoficiale, criminalul ar fi declarat cu ceva timp în urmă că va merge la sora sa din București pentru a o ucide din răzbunare. Motivul invocat de acesta ar fi fost acela că femeia nu a venit la el în vizită în ziua în care urma să fie evaluat de o comisie de specialitate. De asemenea, se pare că acesta nu a plecat cu mâna goală în Capitală. Acesta ar avea asupra lui 200 de lei. Și mai grav este că acesta nu și-a luat tratamentul toată ziua în condițiile în care a fugit dimineață se pare până să primească medicamentele necesare.

    Din acest motiv, bărbatul este extrem de periculos. Totodată se pare că, sora criminalului ar fi sub escorta poliției. Oamenii legii au extins filtrele de căutare de la Ojasca până la București. Cert este că fuga lui din secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca nu a fost observată decât mai târziu de către angajații unității medicale, care este păzită doar de 7 paznici, un număr infim de oameni față de numărul mare de pacienți internați acolo.

    Se pare că și în 2014, bucureșteanul Marian Trandaf a mai fugit din unitatea medicală. La vremea respectivă, bărbatul a fost prins şi reinternat după o oră de la anunţarea dispariţiei, Trandaf a fost găsit atunci de către poliţişti în apropierea spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 51