ALERTĂ ÎN BUZĂU! UN BĂRBAT INTERNAT LA OJASCA ESTE CĂUTAT DE OAMENII LEGII

0
10071

Autor: Leonard Bunilă

    UPDATE: Polițiștii din Buzău lansează un apel către toți cei care l-ar fi putut vedea pe criminalul fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca – Secția Ojasca, să îi sesizeze pentru a reuși prinderea acestuia. Totodată, persoanele care deţin informaţii utile, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

     Potrivit comunicatului IPJ Buzău, polițiștii ,,au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 53 de  ani a plecat din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca – Secția Ojasca. La data de 15 noiembrie a.c., Secția de poliție rurală Pârscov  din cadrul I.P.J. Buzău, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani a plecat de la Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca – Secția Ojasca.

    Semnalmentele: bărbat 53 de ani, fes negru,  ras pe cap, îmbrăcat într-o bluză albă și pe deasupra o bluza de trening verde închis cu două dungi portocalii și pantaloni de culoare  verde închis. Poliţiştii  efectuează investigații şi activităţi de căutare a bărbatului, acesta fiind dat în urmărire naţională”.

    ȘTIREA INIȚIALĂ: Un bucureștean de 53 de ani, internat la secția de la Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, a fugit marți, 15 noiembrie, după orele prânzului, din spital. Bărbatul a fost condamnat pentru omor în 2008. Acesta și-a ucis propria mamă într-un exces de furie, în timp ce femeia se odihnea. Aceasta a fost lovită în cap cu un ciocan după care i-a tăiat gâtul. Deoarece, judecătorii au decis că bărbatul nu a comis fapta cu discernământ, s-a luat măsura ca bucureșteanul să își ispășească pedeapsa într-un spital de psihiatrie. Pentru căutarea lui au fost mobilizate mai multe echipe de la IPJ Buzău și Jandarmeria Buzău. Totodată, s-au instituit filtre în apropierea secției de la Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. Oamenii legii îl mai caută  și prin pădurile din apropierea unității medicale. Pentru găsirea periculosului individ polițiștii și jandarmii folosesc câinii, în speranța că aceștia îi vor adulmeca urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =