SE CAUTĂ COMENTATOR SPORTIV DIN RÂNDUL FANILOR, PENTRU EUROSPORT

0
2013

Autor: Newss.ro

    Dacă sunteți ferm convinși că ați comenta cu lejeritate o partidă de fotbal, puteți face acest lucru, în fața unui juriu format din personalități din domeniu. Vorbim despre Mihai Neșu, Ilie Dobre și directorul  de producție Eurosport România, Noli Cobilanschi. Totul se desfășoară în cadrul unui proiect intitulat  ,,Eu, comentator” care  se desfășoară online în perioada 08 noiembrie – 19 decembrie. Campania se adresează tuturor pasionaților de fotbal, în special de Premier League, cu abilități de comentatori și cu vârsta minimă de 18 ani și are trei faze: de recrutare, de training, de votare a câștigătorului

  Pentru a lua parte la concurs, participantii trebuie să intre pe site-ul dedicat, https://comentator.eu, să aleagă unul dintre cele 3 fragmente de meciuri din Premier League și să își înregistreze comentariul. În prima parte (07 – 20 noiembrie) vor fi recrutați fanii, iar – din această bază – juriul va desemna 5 finaliști. În partea a doua, ce se va organiza în perioada 26-28 noiembrie, finaliștii au parte de un training în materie de jurnalism sportiv, dicție etc.

     În ultima etapă (1 – 18 decembrie), publicul alege prin vot finalistul concursului. Pe data de 19 decembrie va fi anunțat câștigătorul. Premiul constă într-o invitație în studioul Premier League să comenteze un meci alături de comentatorii Eurosport și o invitație pentru două persoane la partida Manchester United – Manchester City din 25 februarie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 72