MOARTE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER A UNUI TÂNĂR DIN RÂMNICU SĂRAT

0
7252

Autor: Mihaela Iordache

    Tânărul de 17 ani locuia cu bunicii săi în localitatea buzoiană Livada Mare. Luni dimineață, în jurul orei 9.00, bunica sa l-a găsit viață în baia, în care se afla și un boiler pe gaz. Femeia a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns asistenți medicali și polițiști. Din păcate, Ciprian Miron nu a putut fi readus la viață. Vestea că acesta a decedat a căzut ca un trăsnet asupra colegilor și profesorilor săi de la  Colegiul Național Alexandru Vlahută, din Râmnicu  Sărat.  ,,Eu îl știam un băiat plin de viață, un băiat foarte isteț, cu o inteligență peste medie și un foarte bun coleg. Ca dovadă că întregul colectiv al clasei este afectat la această oră” a declarat Nicolae Bratu,  profesor al Colegiului Național Alexandru Vlahută.

    Adolescentul găsit decedat la o vârstă atât de tânără era și fotbalist la echipa de Juniori Republicani a Olimpiei Râmnicu Sărat. Oficialii clubului spun că Ciprian Miron a avut meci chiar și sâmbătă și nu era cunoscut cu probleme de sănătate. ,,Era componment al lotului de Juniori Republicani A, echipă ce activează în cadrul Juniorilor republicani la nivel național și nu poate juca fără o viză medicală de la medicul sportive. Deci este verificat din 6 în 6 luni” a explicat Ionel Matache, președintele  Olimpia Râmnicu Sarat.

    Potrivit paginii sale de pe un site de socializare, Ciprian Miron era un tânăr ambițios care se ghida după următorul principiu ,,Sunt construit și educat să pot orice, să trec peste orice și oricine, să lupt indiferent dacă mai pot sau nu, nu am dreptul să spun ,,nu mai pot”. Unii se nasc norocoși, alții luptători”. Pe pagina sa, prietenii șocați de vestea tragică au lasat zeci de mesaje de condoleanțe. În urma necropsiei, medicii legiști vor stabili cauza morții acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 89