NORDUL BUZĂULUI ȘI ALTE JUDEȚE SUB COD GALBEN DE PRECIPITAȚII MIXTE ȘI NINSORI MODERATE

0
4163

Autor: Newss.ro

   Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă, 12 noiembrie o nouă alertă meteo de ninsori moderate cantitativ în nord şi centru, precipitaţii mixte abundente în nord-est și viscol în zona montană, valabilă începând de sâmbătă de la ora 23:00 până duminică, 13 noiembrie, ora 22:00. Vizate sunt conform hărții, partea de nord a Buzăului și alte 25 de județe din țară.

    Meteorologii anunță că în ,,regiunile nordice şi centrale vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ, în nord-est vor fi precipiaţii abundente sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, iar vântul va avea intensificări temporare, cu rafale de peste 50…60 km/h. În toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii” se menționează pe site-ul ANM.

     Tot pentru sâmbătă și duminică mai este în vigoare o alertă meterorologică de precipitaţii însemnate cantitativ și intensificări ale vântului valabilă în perioada 12 noiembrie, ora 16:00 – 13 noiembrie, ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 75