HOROSCOP 11- 17 NOIEMBRIE 2016

0
4284

Autor: SKAT

BERBEC – Se pare că va creşte nevoia de afecţiune şi iubire, mai ales dacă există ceva tensiuni în relaţia de baza. Dacă doar aşteptaţi semne de la partener, fără să faceţi ceva, le puteţi atunci aştepta mult şi bine. Nu le veţi primi decât atunci când le solicitaţi şi le împărtăşiţi la rândul vostru în aceeaşi măsură.

TAUR – Continuaţi să fiţi supuşi acumulării unei energii puternice interioare, precum şi unei dorinţe de afirmare şi de ieşire în evidenţă într-un mod care irită. Acest lucru poate conduce la frustrare, furie şi conflict. Pornind de la asta,dificultăţi pot apărea în toate relaţiile, dar mai ales în relaţiile de dragoste.

GEMENI – Veţi fi ocupaţi până peste cap, nu veţi fi scutiţi de tensiuni şi discuţii contradictorii, căci dialogurile vor fi atât de energice încât va trebui să veniţi cu argumente să justificaţi ceea ce spuneţi. Nu e momentul să insistaţi în a va susţine opinia, ci mai curând acceptaţi un compromis.

RAC – Nu-i exclus să aveţi divergente cu prietenii şi poate că ar fi indicat să faceţi curăţenie în acest sector. Mândria şi orgoliul pot afecta relaţiile, fie cele sentimentale, fie cele cu copiii. Folosită cu înţelepciune, energia poate ajută în culegerea roadelor muncii într-o afacere.

LEU – Se vor actualiza problemele legate de carieră, prezenţa publică dar şi atenţia pentru viaţă privată, familie. Este necesar să se găsească un echilibru între nevoia de securitate, viaţă de familie, relaţiile cu familia şi carieră, reputaţia, succesul în societate. Perioada poate arată înălţări sau căderi în carieră.

FECIOARA – Următoarea perioadă indică anumite probleme în tot ce ţine de comunicare, confuzie în gândire, în idei, în idealuri, în domeniul religios, juridic sau politic. Activarea axei intelectuale, arată că este necesar să se găsească un echilibru prin intermediul unei anumite cunoaşteri, asociind logica cu înţelepciunea.

BALANŢĂ – Legăturile astrale indică pentru voi apariţia unor fluctuaţii în zona finanţelor şi a resurselor materiale. Sunt posibile, fie creşteri ale finanţelor, fie o posibilă pierdere, dar sigur o tendinţa de acumulare de resurse financiare care vine în întâmpinarea dorinţei intense de a va simţi în siguranţă.

SCORPION – Probleme personale pot conduce la schimbări majore legate de relaţiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntări sau ruperea unei relaţii existente, duşmanii care se pot manifestă deschis. Pluteşte în aer o sensibilitate excesivă, relaţii afective instabile, probleme în afaceri, rupturi în parteneriate, probleme din partea duşmanilor.

SĂGETĂTOR – Pe de o parte, Mercur va creşte vigilenţa mentală, gândirea rapidă, interacţiunea şi comunicarea cu oamenii. Iar să ai o minte raţională, asta permite să se vorbească în mod clar şi uşor, să se explice gândurile şi ideile într – un mod mai simplu, mai pe înţeles.

CAPRICORN – Dorinţa de distracţie creşte sau este posibil să culegeți roadele unei munci de creaţie ori să vă bucuraţi de rezultatele frumoase ale copiilor voştri. Alţii se vor îndrăgosti, dorinţa de aventură este la cote imense, dar, atenţie, provocarea este mare iar dacă nu veţi şti să va stăpâniţi impulsul aventurier, veţi avea parte doar de ceva trecător.

VĂRSĂTOR – Vă veţi simţi motivaţi pentru a reuşi să realizaţi ceva important, doar dacă aveţi un puternic simț al scopului şi iniţiativei. Puteţi obţine realizări în muncă, asta într-o perioadă scurtă de timp, doar dacă va faceţi curaj şi aveţi spirit de competiţie.

PEŞTI – Se pare că vor creşte oportunităţile în dragoste şi chestiunile legate de bani şi nu ar trebui să ezitaţi în a vă arăta afecţiunea dacă aveţi pe cineva special în viaţă voastră. Aveţi abilităţi sociale bune, ceea ce face că noile prietenii să primeze, pentru că oamenii or să aprecieze o atitudine caldă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 41