MIHAI CĂLDĂRARU A PRIMIT DIPLOMA PENTRU CEL MAI BUN REPORTER DE INVESTIGAŢII SOCIALE DIN ROMÂNIA

0
2074

Autor: Newss.ro

   Mihai Căldăraru, supranumit Mihăiță Talent, este un tânăr de 30 de ani care prin perseverență, tenacitate și profesionalism a reușit să treacă peste condiția sa și să fondeze o asociație umanitară și chiar un ziar. La mijlocul lunii octombrie 2016, el a primit o diplomă, din partea primarului sectorului 6, Gabriel Mutu,  pentru cel mai bun reporter de investigaţii sociale din România. Mihai este reporter la Departamentul Anchete Sociale, din cadrul MediaNewsPress.ro. Vădit emoționat de prezența colegilor săi, el a primit diploma și buchetul de flori.

     Potrivit MediaNewsPress.ro, Mihai s-a declarat onorat și în același timp bucuros că munca sa îi este răsplătită: ,,Nu ai cum să nu fii bucuros când ești desemnat reporterul de  Investigaţii sociale. Asta înseamnă că cineva te apreciază și acei cineva se pare că sunt destul de mulți care se uită la tine și apreciază ceea ce faci”. Totodată, Mihai le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în el și i-a asigurat pe cei prezenți că va încerca să fie tot mai bun în ceea ce face acum dar și în ceea ce își va propune să facă pe viitor. ,,Le mulțumesc și le promit că nu o să îi dezamăgesc, drumul este clar ascendent, o să fie din ce în ce mai bine și o să fiu din ce în ce mai bun” a declarat Mihai Căldăraru pentru MediaNewsPress.ro.

      Tânărul nu este supranumit degeaba Mihăiță Talent. El știe chiar și să cânte și este foarte implicat în ajutorarea semenilor. Mihai a apărut în câteva emisiuni TV și în mai multe ziare, reușind să convingă mai mulți oameni de afaceri să îl sprijine în demersurile sale. Tânărul „întreprinzător” a fondat un ziar on line, www.micnews.ro, precum și o revistă cu același nume, pe care o distribuie gratuit.

mihai-caldararu-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =